To je to što me zanima!

Lice zlostavljanja: Suprug ju rezao i udarao čekićem

Britanka Rita za medije je ispričala kako ju je muž zlostavljao i udarao čekićem kako bi time uspjela ohrabriti druge žene da prijave nasilje u obitelji...
Vidi originalni članak

Gotovo pet sati kirurzi su pokušali zaliječiti rane na licu Britanke Rite Crombie. Nju je bivši suprug čekićem izudarao po licu, a zatim ju rezao nožem i to sve pred očima njihova petogodišnjeg sina. Godinama ju je suprug fizički i psihički zlostavljao. Unatoč njegovoj agresivnoj naravi Rita ga opisuje kao šarmantnog i pametnog muškarca. Te noći kada ju je brutalno istukao i izrezao nožem Rita se spremala na spavanje.
- Odjednom sam čula kako netko ulazi u kuću. Sa kata sam ga vidjela kako pijan tetura po sobi. U ruci je imao nož - prisjeća se Rita. Nakon toga uslijedio je pakao. Gotovo sat i pol suprug je Ritu čekićem udarao i nožem rezao po licu. Do tada se od njega razvodila dva puta. Za sebe kaže da je "tipičan primjer" zlostavljane žene kojom agresivni suprug manipulira.
- Svaki put on bi me uvjerio kako nikada više na mene neće dići ruku, te da ja bez njega ne mogu živjeti - kaže Rita. Svoju potresnu priču Rita je ispričala za The Sun kako bi ohrabrila zlostavljane žene da prijavljuju nasilje u obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 25sat 05.06.2009.

    A koji mu se k...c vraćala, nije ni ona čista u glavi !

  • Zipper 05.06.2009.

    Glupača

  • slama 05.06.2009.

    šarm sve pršti iz njega...a i ona je mudrica..

Komentiraj...
Vidi sve komentare