To je to što me zanima!

Lijanović: Svim biračima u BiH za glas po 100 maraka

Svaki državljanin BiH koji ima biračko pravo i koji izvrši svoju obvezu ima pravo na naknadu troškova u visini od 100 KM, kaže Lijanović
Vidi originalni članak

Jerko Ivanković Lijanović, zastupnik Narodne stranke Radom za boljitak, uputio je u parlamentarnu proceduru prijedlog koji kaže da "svaki državljanin Bosne i Hercegovine koji ima biračko pravo i koji izvrši svoju obvezu glasovanja ima pravo na naknadu troškova u visini od 100 KM". Napomenuo je kako njegova stranka uvijek ima originalna i dobra rješenja, a ovim prijedlogom se, osim demokratizacije Bosne i Hercegovine, sprječava da pojedine političke stranke kupuju glasove, koje su to dosad prakticirale.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • lažno ime 11.02.2008.

    Tipična udbaška hdz-ova škola aka titova škola. Njegova poduzetnička sposobnost je došla do izražaja na VELIKOM hrvatskom tržištu salama (50 milijuna stanovnika Hrvatske svako jutro jede lijanović salame, pršute, paštete).

  • user_21090 11.02.2008.

    Kako je dobro plaćao,tako je dobro prošao.Taj ne zna dvije ovce čuvati,a kamo li osvojiti biraće. Doduše ima onih koji bi za 100 maraka prodali rođenu mater.

  • kamenko 11.02.2008.

    evo ti moji glasovi za 30 godina unaprijed 1500 eura platis i dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare