To je to što me zanima!

Liječnici protiv reforme te sindikat najavljuje štrajk

U Zagrebu se Milinovićevoj reformi usprotivio liječnički sindikat, u kojem su istaknuli kako su spremni štrajkati iz solidarnosti s građanima
Vidi originalni članak

Više od 900.000 umirovljenika je zaštićeno. Država će za njih plaćati doprinos, a sa Silvanom Hreljom, predsjednikom HSU, sjest ću idući tjedan i prezentirati mu reformu zdravstvenog sustava u kojem je na prvome mjestu pacijent, rekao je u Zadru ministar zdravstva Darko Milinović. Istodobno, u Zagrebu se njegovoj reformi usprotivio liječnički sindikat, u kojem su istaknuli kako su spremni štrajkati iz solidarnosti s građanima.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • muskarac 07.11.2008.

    naš narod nezna šta znaći pojam \"izaći na ulicu i štrajkati\" e pa dragi moji kad se taj pojam naući možda i uspijemo nešto dobro napravit za sebe!!!!!!

  • mrbajo 07.11.2008.

    molim Boga da se izađe na ulice i da se nešto napravi jer je ovo već previše što su počeli raditi od jadnog malog čovjeka koji radi za sve njih

  • milangirl86 07.11.2008.

    n-n-a SVAKA CAST,ali Stvarno neznam dali bi Narod to ucinio!! Toliko toga nam Namecu ti Velikani,toliko gaze po nama,a uvijek i nikada nista,ljudi u strahu,a jedan dan se Nadam da ce se to dogoditi,maknuti sve to iz Zlatnih Fotelja, a i posteno istraziti sve te Mutne Radnje i daj Boze strpati Pojedince u Zatvore i!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare