To je to što me zanima!

Liječnici šokirani: U dječaku pronašli figuru Spužva Boba

Dječak je progutao privjesak koji je našao kod starije sestre. Liječnici su dječaka prvo slikali s boka, a zatim s prednje strane. Ostali su u šoku kad su ugledali Boba
Vidi originalni članak

Liječnici su ostali zaprepašteni nakon što su vidjeli rendgenske snimke 16-mjesečnog dječaka kojeg su roditelji doveli u bolnicu jer je progutao igračku. U djetetovom jednjaku ugledali su figuru Spužva Boba

Liječnica Ghofran Ageely, radiologinja u sveučilišnoj bolnici Kralja Abdulaziza u Saudijskoj Arabiji kazala je da je vrisnula kada je vidjela da ju sa slike promatra lik iz poznatog crtića. Naime, dječak je progutao privjesak koji je pronašao kod starije sestre. Liječnici su dječaka prvo slikali s boka te se činilo da je riječ o ukosnici ili igli. Zatim su ga slikali s prednje strane. Spužva Bob se detaljno nazirao na snimci. Privjesak su bez većih problema uklonili iz dječaka i pustili ga kući. 

- Mi radiolozi svašta vidimo na snimkama, ali ova je posebno zanimljiva. Detalji na privjesku su savršeno vidljivi zbog rezbarenog metala - rekao je jedan liječnik, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • El Tractor 15.02.2015.

    Ništa čudno, mala djeca su takva.

  • warman31 29.01.2015.

    buthurt, i smell buthurt. možeš ti brisati meni što hoćeš, ali mi ne možeš s time promjeniti mišljenje

  • plutonac 28.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare