To je to što me zanima!

Liječnik dao Obami 'zeleno svijetlo' i 12 šavova na usni

Baracka Obamu slučajno je udario Reynaldo Decerega. Američki predsjednik je dobio 12 šavova i nastavio s poslom. Šalio se dok je govorio o zamrzavanju plaća
Vidi originalni članak

Američki predsjenik Barack Obama šalio se u ponedjeljak kako je apsorbirao jedan od zloglasnih 'oštrih laktova' uvjeravajući publiku da ozljeda nije strašna. Dobio je 12 šavova na donjoj usni koju mu je slučajno razbio Reynaldo Decerega, predsjednik instituta Caucas na košarkaškoj utakmici u petak. Liječnik mu je dao 'zeleno svijetlo' da se vrati poslu, piše Fox. Ipak, ozljeda se vidjela dok je Obama pričao o zamrzavanju plaća u javnom sektoru. 

- Dopustite mi da naglasim da iako je Washington poznat po 'oštrim laktovima', malo su se zaigrali - rekao je Obama i dodao kako će i dalje igrati košarku. Obama je rekao kako je u nedjelju igrao košarku s kćerkama Sashom i Malijom.

- Bile su nježne prema meni jer im je bilo žao - našalio se.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Rovad 01.12.2010.

    najstrašnija vijest do sada,čak 12 šavova..a da je 13 možda bi bio petak13-i a ne šav..na ovako nebitne događaje u našim životima se moraju pisat prikladni komentari pa je ovo jedan od..

  • istina1 30.11.2010.

    vetrinar pokrpao obamu

Komentiraj...
Vidi sve komentare