To je to što me zanima!

Liječnik je u Srbiji silovao curice i plaćao im drogu?

Radiša Stanković (49), liječnik iz Negotina je u pritvoru jer je navodno nekoliko mjeseci curice seksualno zlostavljao i davao im novac za heroin
Vidi originalni članak

Radiši Stankoviću (49), liječniku iz Negotina u Srbiji sud je odredio pritvor jer je navodno seksualno zlostavljao četiri djevojčice i davao im novac za heroin. Stanković je tri tinejdžerke u dobi od 14 do 17 godina i jednu 13-godišnjakinju tjerao na seks, a sve je snimao kamerom na mobitelu i nakon toga im davao novac za drogu. Tinejdžerke je zlostavljao od prosinca 2008. do veljače 2009. u svojoj kući, piše Blic. Prema tužiteljima liječnik je prvo upoznao djevojčicu, rumunjsku državljanku koja u Srbiji živi s majkom i njezinim suprugom. Preko nje je upoznao drugu žrtvu i njezinu prijateljicu. Kasnije je upoznao i četvrtu žrtvu. Liječnik bi mogao dobiti najmanje pet godina zatvora. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bogek 25.02.2010.

    dobro, ali da je normalan covjek, posto je jos i lijecnik, mogao ih je probati odviknuti od droge i pomoci im, a ne im jos placati za drogu, tj sex... Koji normalan covjek bi isao to raditi???? Po meni je on poremecen, a te curice trebaju na kliniku za odvikavanje....

  • damok 25.02.2010.

    koje li gluposti, dale su pi**ke ko i ove po zagrebu. A i milijuni prije njih. Kakvo silovanje?? Ponuda i potražnja. Ako su toliko glupe da su se navukle pa su voljne razmijeniti robu i usluge, neka im je.

  • Zeljk0 25.02.2010.

    pozadina svih takvih priča ide ovako... curice se provokativno odijevaju i namjerno napaljuju pohotnike koji će u zamjenu za seksualne usluge kupovati im mobitele, parfeme, davati lovu i slično.. kad im frajer dopizdi prijavit će ga za silovanje.... on je automatski kriv po optužnici za snošaj s maloljetnom osobom ALI ni one nisu ništa pametnije pa i njih treba strpati u buksu da se nauče pameti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare