To je to što me zanima!

Liječnik koji je nožem 7 puta ubo ženu, ide na psihijatriju

Sudski vještak psihijatar, na suđenju se izjasnio da je zdravstveno stanje Milana Burića (31) "blisko šizofreniji". Ženi su morali odstraniti bubreg, a oštetio joj je i jetru
Vidi originalni članak

Milan Burić (31), osječki liječnik koji je u siječnju pokušao ubiti suprugu Marijanu (30), morat će se liječiti u odgovorajućoj psihijatrijskoj ustanovi. Tako je u četvrtak presudio sudac osječkog Županijskog suda. Ivan Požgain, sudski vještak psihijatar, na suđenju se izjasnio da je zdravstveno stanje Milana Burića "blisko šizofreniji".

Burić je svoju suprugu napao nožem pred tada 17-mjesečnom kćeri. Izbo ju je sedam puta te joj u divljačkom napadu oštetio bubreg i jetru. Preživjela je zahvaljujući hitnoj intervenciji liječnika. Marijana je uspjela pobjeći od podivljalog supruga, zazivajući susjede u pomoć i teturajući stubištem, spustila se kat niže do vrata susjede koja je pozvala hitnu pomoć. Spuštajući se, ostavljala je po zidu krvavi trag koji je tamo stajao nekoliko dana. Liječnici su joj zbog teških ozljeda morali odstraniti bubreg.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • angeIina 14.04.2011.

    nema veze što je bilo, koje je to djelo toliko grozno osim ubojstva da ga se također kazni istim?? nema ga...

  • user_89542 14.04.2011.

    ma nekako mi nije jasno...odkud sada takvo ponašanje u doktora..zamislite doktor a nasilnik, iskasapio ženu, oštetio organe..a doktor...inače su takva primitivna ponašanja rezervirana samo za nas srednje stručne spreme i niže, neobrazovane, loozere, nestručne..barem sudeći po komentarima na netu...??

  • Tuga_i_Buga 14.04.2011.

    Pa se ti ćerce udaj.... I onda se čudimo što sve više žena lijepo kupe psa i žive same u miru božjem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare