To je to što me zanima!

Linić: Građani plaćaju sve, a javne tvrtke samo gube novac

Ministar Slavko Linić je priznao i kako Hrvatska kasni s restrukturiranjem u javnim poduzećima koja previše troše na zaposlene i uprave, a premalo na ulaganja
Vidi originalni članak

Imamo 30 ili 40 tvrtki koje smo stvorili, a samo gube novac. Upravljamo sredstvima tako da sve prebacujemo u javni dug. Navikli smo da porezni obveznici plaćaju sve, rekao je u četvrtak ministar financija Slavko Linić  na konferenciji o reformi u javnom sektoru. 

Dodao je i kako građani plaćaju i željezničku infrastrukturu i plaće na željeznici i još mnoge druge stvari. 

Linić je priznao i kako Hrvatska kasni s restrukturiranjem u javnim poduzećima koja previše troše na zaposlene i uprave, a premalo na ulaganja, piše RTL.  

Idi na 24sata

Komentari 126

  • ana11 14.06.2013.

    ajmo menadžerima skinuti te previsoke plaće, otpremnine i bonuse koji su nevjerovatni i staviti ih da rade prema rezultatima tko ne uspije napraviti promjene nema plaće

  • MarinaTot 14.06.2013.

    Fascinantno kako oni sa zaključcima kasne samo godinu i pol za svima... Dobro jutro Liniću, s kojeg si ti planeta opao u realnost?

  • Capafiori 14.06.2013.

    To što ste Vi ili bilo koja vlada "stvorili" u RH, niti ne može drugačije poslovati, osim sa gubitkom Liniću. Ono što je poslovalo sa dobitkom, ili samo egzistiralo, svjesno ste i namjerno uništili, a upravo to Vam je donijelo ministarsku poziciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare