To je to što me zanima!

Linić i Kalmeta sastali su se na kavi, o čemu su razgovarali?

Ministar financija i zadarski gradonačelnik sastali su se nakon što je Linić s prijateljem Jozom Kalemom uplovio u marinu na Boriku. U Zadru se kratko zadržao
Vidi originalni članak

Ministar financija Slavko Linić je u četvrtak popodne popio kavu sa zadarskim gradonačelnikom Božidarom Kalmetom u jednom kafiću na zadarskom Puntamiku, a tema razgovora zasad nije poznata, piše Novi list.

Linić i Kalmeta sastali su se nakon što je Linić s prijateljem Jozom Kalemom uplovio u marinu na Boriku. 

Linić se u nakon kratkog posjeta Zadru uputio negdje prema Kornatima, a možda i do Tkona gdje je vikendica ministra Siniše Hajdaša Dončića.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • nevinko 11.08.2013.

    Kaj se tu ima puno komentirati!??? Sigurno su izmijenili naputke kako i dalje FARBATI HRVATSKU SIROTINJU A OSTATI NA VLASTI!!!!!!

  • liliana 11.08.2013.

    To što se događalo zadnjih 20 godina u ovoj zemlji,to enormno bogačenje u siromašnoj zemlji,to je zločin protiv ovog naroda.Jednog dana mora netko odgovarat za to.

  • liliana 11.08.2013.

    Smišljavaju nove cirkuse.Svi su oni jedno.Linić radi reda u državi,a zašto direktori državnih poduzeća za ništa ne odgovaraju.Tvrtke su lošim vođenjem doveli u minus,a istovremeno nagomilali bogastvo.Kad ćeš Liniću Jagušta provjerit,otkuda mu novac za vilu u centru Londona kraj kraljice,a Petrokemija u minusu.Rekao si to je njegova privatna stvar.E nije,varaš se,sve je to naš novac.Kolike je bonuse dobio u petrokemiji?

Komentiraj...
Vidi sve komentare