To je to što me zanima!

Linić je zajedno sa smjenom Šegona ponudio svoj mandat?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tu infomaciju nitko nije potvrdio, iz Vlade su samo poručili da ministar Linić nije dao ostavku. U ponedjeljak je cijeli dan bio u uredu radeći na rebalansu proračuna
Vidi originalni članak

Ministar financija Slavko Linić u petak je navodno, zajedno sa zahtjevom za smjenu svoga pomoćnika Branka Šegona, premijeru Zoranu Milanoviću dao i svoj mandat na raspolaganje, neslužbeno doznaje Jutarnji list. 

Tu infomaciju nitko nije potvrdio, iz Vlade su samo poručili da ministar Linić nije dao ostavku

Na pitanje Jutarnjeg je li dao svoj mandat na raspolaganje, odgovorili su da "takav institut ne postoji, ostavka se daje ili ne daje".

Idi na 24sata

Komentari 89

  • deda62 04.02.2014.

    nije dosta mandat gdje je pronevjereni novac?,ja mislim da bi Sanaderu trebali praviti društvo u Remetincu,

  • matilda25 04.02.2014.

    nema love, niti će je biti. mnogi sad moraju pasti da EU vidi da nekaj radimo. U konačnici je sve mazanje očiju javnosti koja je svjesna da više ne plivamo jer nas voda nosi nazad sve dalje i dalje. kako ćemo se iz svega ovoga izvući. ne znam, ako svi padnu tko će ostati. svi su nešto krivi, svi. što se tiče pisanja i to je sve planski i mnogo toga što se zna nije i neće biti nikada objavljeno jer "to" nikoga ne zanima, odnosno u istinu nitko niti ne bi povjerovao. uzalud nam trud svirači.

  • AntoOpačak 04.02.2014.

    Kada će DORH pročešljati ministarstvo financija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare