To je to što me zanima!

Linić: Kad treba platiti porez, onda je organizacija baš teška

U drugoj fazi fiskalizacije nisu svi učinili ono što su trebali i to je problem. Za takve nema razumijevanja i morat će se uskladiti. Treba biti uporan, rekao je Slavko Linić
Vidi originalni članak

Ministar financija Slavko Linić je prije sjednice Vlade kazao kako nije zadovoljan drugom fazom fiskalizacije. Kako kaže, nisu svi učinili ono što su trebali.

- Sigurno da nisu. To je problem. Kad u Hrvatskoj trebamo platiti poreze, kad se trebamo organizirati, to je teško. Za takve nema razumijevanja i morat će se uskladiti. Samo treba biti uporan - rekao je Linić, koji nije htio govoriti o rezultatima fiskalizacije.

- Prošlo je svega deset dana. Dozvolite malo ozbiljniji rad. Kad dobijemo podatke, dobit ćete ih i vi - rekao je.


Idi na 24sata

Komentari 34

  • liliana 13.04.2013.

    Diže kredite,uzima poreze,a gdje su tvornice,dok nema tvornica,nema ni novaca.Tako bi i ja znala vodit financije.

  • liliana 13.04.2013.

    Negdje sam pročitala da Linić ne posjeduje ništa,sve ima supruga.Kakav je to ministar financija koji s tolikim primanjima nije uspio stvoriti nešto.Šta će onda učiniti za Hrvatsku.Uostalom,zar stečevina u braku nije zajednička?

  • zkovac89 11.04.2013.

    liniču kako te nije sramota i strah boga meni i mnogim jadnim radnicima otimaš 3% od te bijedne i jadne sirotinjske plače a ti i ona tvoja banda u vladi i saboru imaju po 40000kn plače kako te nije strah boga a nadam se da ima pravde da ti i tebi slični nečete imati sreče sa tim novcima

Komentiraj...
Vidi sve komentare