To je to što me zanima!

Linić nas poziva na štednju, a za Novu bio u elitnom Dubaiju

Ministar financija Slavko Linić snimljen je ispred luksuznog hotela Burj Al Arab u Dubaiju u kojem jedno noćenje za dvije osobe košta između čak 13 i 15.000 kuna
Vidi originalni članak

Ministar financija Slavko Linić Novu godinu dočekao je ni više, ni manje već u Dubaiju. Naime, Index.hr ima fotografije Linića koji je 28. prosinca 2012. godine ispred luksuznog hotela Burj Al Arab u Dubaiju u kojem jedno noćenje za dvije osobe košta između 13 i 15 tisuća kuna.

Zanimljiv godišnji odmor, ali i doček Nove od čovjeka koji nas već mjesecima poziva na štednju, a i nedavno nas je upozorio i na odricanja koja nas čekaju i u 2013. godini.

Ministarstvo financija potvrdilo je da je Linić na godišnjem odmoru, te da će se u srijedu vratiti na posao. 

Sindikalac Vilim Ribić podržava njegov odmor. 

Ribić: Problem je što Linić radi kada radi, a ne kad je na odmoru

- Eto u vrijeme kada kreće fiskalizacija on se odmara i samo tako dokazuje da nije, kako to tvrdi prorežimski tisak, Superman koji nikad ne spava, uvijek radi i nikada se ne odmara. Linić je čovjek od krvi i mesa i to nam je ovom prigodom lijepo dokazao - rekao je Ribić za Index.hr i dodao da ministar ima i 'finu' plaću pa je valjda dovoljno zaradio i da se odmori.  

- Nije problem što Linić radi dok je na odmoru, nego je problem što Linić radi kada radi. Ako pitate nas u sindikatu neka se odmara cijelu godinu samo da ne radi to što nama radi - rekao je Ribić.  

Predsjednika Nezavisnih hrvatskih sindikata Krešimira Severa vijest o Liniću u Dubaiju neugodno je iznenadila. 

Sever: To je neprimjeren potez, kao i Milanovićevo skijanje

- Ministar ima pravo na godišnji odmor u svom vlastitom aranžmanu, ali odlazak u ovo vrijeme i u tako luksuznu destinaciju svakako je kriva poruka.  To je čovjek koji godinu dana provodi politiku štednje, poziva na štednju i rezanje troškova iako obično građani više ne mogu ni rezati jer novca nemaju. Ovim primjerom on dokazuje da on nije spreman vlastitu politiku primijeniti na sebi - rekao je Sever i dodao kako je u svakom slučaju to neprimjereno. 

- Isto kao što je bio neprimjeren odlazak premijera Zorana Milanovića na skijanje. Oni tako samo pokazuju narodu koliko su zapravo nedosljedni - smatra Sever.

Idi na 24sata

Komentari 646

  • saptac 02.01.2013.

    Pa šta onda što je bio u Dubaiu i ja sam bila/bio u New Yorku...i šta sam kriva, ja sam uštedil/a imam pravo to potrošiti gdje hoću....Linić je oduvijek na poziciji radi, i ima pravo na odmor !!!

  • Dorica_2 02.01.2013.

    Nemaju politicari,male place,da nebi mogli ici na razne destinacije,pa prosli,nisu pozivali na stednju,jer su sve pokrali,za njih se ne zna gdje su bili ,niti za doceke,Nove,ntii na godisnje odmore,a znamo da su isli,da idu,i da ce ici,

  • KarlStrozzi 02.01.2013.

    Sljavkoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare