To je to što me zanima!

Linić o blokadi granice: To je rat! U ratu sam opasan čovjek

Najavili su da će naši gosti i građani čekati na granicama od Beča do Münchena. Carinici neće blokirati granice, u tom ću dijelu voditi rat, najavio je ministar Linić
Vidi originalni članak

Ministar financija Slavko Linić gostovao je u srijedu u emisiji Hrvatskog radija 'A sada vlada Vlada' u kojoj je izjavio da blokada granica u turističkoj sezoni, najavljenih od Sindikata carinika, neće biti. 

 - Najavili su da će naši gosti i građani na granicama čekati od Beča do Münchena. To je rat, a u ratu sam opasan čovjek - naglasio je Linić, komentirajući optužbe Sindikata da im je prijetio.

Dodao je kako je upozorio čelnike Sindikata da u ratu ne stradaju generali, nego ljudi.

 - Rekao sam mu da čuva ljude i da se ne igra s njihovim glavama jer, nažalost, mnogi će poginuti. Carinici neće blokirati granice, u tom ću dijelu voditi rat - najavio je Linić. 

Sindikati: Linić prijetio predsjedniku Sindikata carinika

Sindikatu državnih i lokalnih službenika i namještenika poslao je u utorak priopćenje za javnost u kojem su izjavili kako je ministar financija Slavko Linić na kraju sastanka u prolazu zaprijetio predsjedniku Carinskog sindikata Hrvatske Rinu Štoriću riječima: 'Čuvaj me se. Ja sam opasan čovjek'.

Idi na 24sata

Komentari 171

  • Hasenfefer 23.05.2013.

    Ja bi štel samo reči da mi 1.07.2013. ulazimo u Europu. Tu se očekuje da se ponašamo Europski. znači bijeli štrajk (dalmatinci ne rade) je MILA majka. Europa će tražiti da kod prosvjeda se ponašamo kao u Švedskoj, Francuskoj, Espana, Grci. Ennglezići. Demokracija do Demokracije 8zaboravil sam Slovence) Znači očekuje se od nas da razbijamo BMW I MERCEDES OD ŠVABA. Pa i hotele, restorane, banke od straaca..... neke se Europljani osjećaju kao kod kuće. Koji idiot želi ići u tu BARBARSKU Eu?

  • Wally - Gator 23.05.2013.

    Pa zar stvarno ima naivaca koji još vjeruju da Hrvatska živi od turizma? Ako jest tako, zašto onda Slavkan sada, a šuki prije letaju na naš račun po svjetu i još nas više zadužuju?? ... Ajde malo pogledajte stvarnosti u oči i pitajte se gdje završava novac od turizma? Što je njime napravljeno i u što je investiran??? Kako običan građanin HR osjeti novac od turističke sezone?? Da nije možda večim porezima, cijenama..preskupom legalizacijom?? Da ima neko koristi od turizma, ali HR srednja klasa sigurno ne. Pa treba od nečeg uzdržavati "djelatnike" skoro 430 opčina, 110 gradova, 26 županija.... koje ste pred par dana odglasali. Pa ljudima trebaju plače, imaju i troškove, a kako če ih dobiti ako ništa ne rade?? Pa vi to plačate, i novac stranih turista!!!!

  • lumax114 22.05.2013.

    Linić je u ratu opasan čovjek ! Pa zašto onda gospodin hermafrodit nije sudjelovao sa puškom u domovinskom ratu ,samo svojim glasom natjerao bi neprijatelja u bijeg. Da sam ja nekome prijetio policija bi mi bila na vratu za deset minuta ali smradovima kakav je Linić sve je u ovoj udbaškoj državi dozvoljeno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare