To je to što me zanima!

Linić tereti Milanovića: Štitio je Smiljanec od kaznene prijave

Ostojić mi je rekao da protiv Nade Čavlović Smiljanec postoji osnovana sumnja da je počinila kazneno djelo, ali da ima problema s premijerom, rekao je Slavko Linić
Vidi originalni članak

USKOK je sredinom lipnja ove godine otvorio istragu protiv osoba osumnjičenih da su tvrtki OLT pogodovali u zaustavljanju ovršnog postupka za naplatu duga prema državi. Istraga je preko pročelnice ureda osječke Porezne uprave Ružice Kovačević vodila do šefice Porezne uprave Nade Čavlović Smiljanec, piše Direktno.hr.

Iskaz je USKOK-u dao i bivši ministar financija Slavko Linić koji je otkrio da je premijer Zoran Milanović obavještavao Nadu Čavlović Smiljanec o tijeku istrage. Linić tvrdi da mu je Čavlović Smiljanec, negdje u vrijeme kada je Kovačević puštena iz pritvora, rekla kako se protiv nje vodi istraga zbog toga što je zaustavila ovrhu osječkog OLT-a. Odmah je, tvrdi, o tome pitao ministra Ranka Ostojića. 

- On mi je rekao da je policija u odnosu na Nadu Čavlović Smiljanec završila izvide, da protiv nje postoji osnovana sumnja da je počinila kazneno djelo, ali da ima problema s premijerom koji smatra da Nadu Čavlović Smiljanec ne treba kazneno prijaviti - rekao je Linić u svom iskazu kojeg u svom posjedu ima portal Direktno.hr.

Podsjetimo, Linić je na konferenciji za medije krajem svibnja ove godine otvoreno optužio premijera Milanovića da je branio Nadu Čavlović Smiljanec. Optužbe su se odnosile i na premijerovog brata Krešimira i pojedine porezne predmete u kojima mu je šefica Porezne pogodovala.

>>> Cijeli Linićev iskaz pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 26

  • jozabroz 09.10.2014.

    tocno,no koliko sam upoznat,i tvoju prijavu,koju je pokrenula talijanska porezna,,ali i istrage protiv brace,,isto koliko i sad pokusava zastitit zmajlovica,no interes je interes..

  • colonelo 09.10.2014.

    ... kad bi se samo u zadnjih sedam dana sve gadosti jugo komunista stavilo "na hrpu", dovoljno za tri mjeseca bljuvanja ... ruzna druzina ... jako ruzna ... strava ...

  • liliana 09.10.2014.

    Liniću,sretni smo što te Milanović smijenio,a bit ćemo još sretniji ako ti njega smijeniš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare