To je to što me zanima!

Linić: Treba nam cijeli mandat jer su problemi jako, jako veliki

Ministar financija komentirao je istup čelnika HDZ-a Tomislava Karamarka, koji traži prijevremene parlamentarne izbore. Dodao je da se opoziciji uvijek žuri doći na vlast
Vidi originalni članak

Ministar financija Slavko Linić u ponedjeljak je komentirao istup čelnika HDZ-a Tomislava Karamarka, koji traži prijevremene parlamentarne izbore.

- Opoziciji se uvijek žuri da što prije preuzme vlast - rekao je Linić. Dodaje kako Vladi očito treba cijeli mandat, jer su problemi u gospodarstvu jako veliki, piše Dnevnik.hr.

- Imat ćemo uvijek različite interese, ali mislim da je koalicija u Saboru dovoljno snažna i u dovoljnoj većini, da ovakvi zahtjevi neće biti uvaženi - rekao je. Ministar potvrdu stabilnosti saborske većine vidi u donošenju rebalansa proračuna, što, kako kaže, nije bilo lako.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • deda62 25.03.2014.

    Liniću ti si naš najveći problem kojeg se trebamo riješiti.

  • najiram 10 25.03.2014.

    takoje treba vam više vremena da posakrijete sve mučke koje ste napravili... kad čete vratititi ono kaj ste dobili kak pinke i dolke čete iništavati hrvatsku i hrvatskog seljaka i radnika...kada čete konačno nestati da za vas nikad više ne čujemo a kamoli spominjemo...vi ste milijon puta gori u svim pogledima od lošeg HDZ vi ste največa i najgora elementarna nepogoda koja je snašla hrvatskog radnog čovijeka...

  • vox populi 25.03.2014.

    Zanima me koliko će biti prijatelja koji nisu imali ništa a sad su crveni tajkuni poslije tih mandata , očito mandat služi samo za to ili za pripremu države na nekakvu crvenu revoluciju već su sve institucije u zemlji pokrivene crvenim kadrovima od čistaćica do recimo ravnatelja televizije ili naših prepoštenih sudova ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare