To je to što me zanima!

Linićevo ministarstvo zadužilo se za novih 1,6 milijardi kuna

Ovo je prvi put od studenog 2008. da su dvogodišnji trezorski zapisi ponuđeni, a upisano ih je u vrijednosti od 1,196 milijardi kuna uz kamatu od 5,85 posto
Vidi originalni članak

Ministarstvo financija Slavka Linića kratkoročno se zadužilo za 1,6 milijardi kuna, piše HRT. Zaduženje je obavljeno preko dvogodišnjih trezorskih zapisa. Ovo je prvi put u posljednje četiri godine da su trezorski zapisi ponuđeni, a upisano ih je u vrijednosti 1,196 milijardi kuna uz kamatu od 5,85 posto. 

Sljedeća aukcija trezorskih zapisa bit će 14. veljače putem Bloomberg aukcijskog sustava (BAS). 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • zdrawe 08.02.2012.

    to je dobro kad ministar prihvaca misljenja forumasa i sl obicnih ljudi,, umjesto jednu,odmah dvije milijarde.. pa i bolje ,, sljedecih mjesec dana nece morat razmisljat o kreditu..samo naprijed, samo neznam dokle cete izdrzat..

  • IgorGeci 08.02.2012.

    opet neki novi Šuker..Svaki tjedan-kredit jedan..

  • tuti fruti 11 08.02.2012.

    Neki dan na otvorenom su bili linic i maric iz kradezea.Zajednicki zakljucak im je bio da jadranka i njezina vlada nisu pokupili svu lovu od pdvea i ostalih nameta po nekim firmama vele akteri da je tu svu lovu pokupila i stavila u proracun da bi tada hrvatska drzava bila NAJMANJE ZADUZENA DRZAVA U EVROPI OD SVIH DRZAVA, pametnom dosta a jaca neka dalje odrzava svoje revije za govornicom i pozornicom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare