To je to što me zanima!

Ljubavna pobjeda gladijatora: Eliza nikako nije mogla reći ne

Puljanin zaprosio djevojku pred 1500 ljudi u pulskoj Areni: 'Planirao sam to punih mjesec dana i uz sebe sam imao cijelu ekipu gladijatora, suca i "rimske" stražare'
Vidi originalni članak

Nakon što je pobijedio u borbi s drugim gladijatorom, Puljanin Sandi Manzin (37) je u pulskoj Areni zaprosio svoju djevojku. Oko 1500 oduševljenih posjetitelja nije dugo čekalo odgovor buduće mladenke Elize Šverko (34), koja je na ovu jedinstvenu prosidbu odmah pristala. 

- Planirao sam to punih mjesec dana i uz sebe sam imao cijelu ekipu gladijatora, suca i "rimske" stražare koji su znali za moju ideju. Isplanirao sam i to da moja djevojka bude u prvom redu dok se borim i dobivam i poneki udarac, a rekao sam joj da će bolje vidjeti borbu ako sjedne odmah na početku. Nije ništa posumnjala - odao je Manzin, inače u stvarnom životu policajac. 

Gladijatorskim borbama bavi se već dvije godine, od kada se u Puli otvorila gladijatorska škola, a u Areni je u tijeku održavanje programa "Spectacvla Antiqva" u kojem se pred publikom borilo 12 gladijatora. 

Kazala mi je da se suzdržavala da ne zaplače. Sretan sam zbog toga što mi je plan uspio i što je Eliza pristala biti moja žena. Jako ju volim i biti ćemo zauvijek sretni, rekao je Manzin

Sandi je na sebi u tom trenutku  imao čak 20 kilograma tešku opremu, a prsten za prosidbu sakrio je kod suca. Pobijedio je protivnika u mačevanju, a nakon borbe, kada je "car" proglasio njegovu pobjedu i osudio "na smrt" protivnika, Manzin je brzo otrčao po prsten. 

- Rimska straža je tada otišla do moje odabranice koja je bila doslovce u šoku. Tada sam ju zaprosio pred svima, a kasnije mi je kazala da se suzdržavala da ne zaplače. Sretan sam zbog toga što mi je plan uspio i što je Eliza pristala biti moja žena. Jako ju volim i biti ćemo zauvijek sretni - rekao je Manzin. 

Par je u vezi četiri mjeseca, a iako nemaju dugi staž u vezi, Manzin odaje da je od početka znao da je njegova Eliza ona prava.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • true love 17.09.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • paradigma_1 13.09.2014.

    djevojka od 130kg

  • abava 13.09.2014.

    Planirao mjesec dana? Mislim da je on to planirao puno duže s obzirom na njihovu životnu dob.

Komentiraj...
Vidi sve komentare