To je to što me zanima!

Ljubavnica mu je postala kćer: Posvojio je da sačuva milijune

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Johna Goodmana terete da je 2010. godine automobilom naletio na Scotta Wilsona (23), koji je zbog posljedica ozljeda kasnije preminuo. Njegovi roditelji traže odštetu
Vidi originalni članak

Američki bogataš John Goodman (48) posvojio je svoju ljubavnicu Heather Laruso Hutchins (42) kao kćer u studenom prošle godine. Odvjetnici vjeruju kako osnivač polo kluba na Floridi tako želi zaštititi svoje bogatstvo koje se procjenjuje na nekoliko milijuna dolara. 

Goodmana optužuju kako je 2010. godine automobilom naletio na Scotta Patricka Wilsona (23), koji je zbog posljedica ozljeda kasnije preminuo. Njegovi roditelji tužili su Goodmana te od njega traže milijunsku odštetu. 

Suđenje bogatašu je 27. ožujka ove godine, a mogao bi dobiti do 30 godina zatvorske kazne te bi mogao ostati i bez svog bogatstva. Iako je svoje bogatstvo zaštitio i prije početka sudske parnice, odvjetnici su ga upozorili kako bi zbog takve "zavjere" mogao ostati bez novca, javlja ABC.

Goodman inače ima dvoje djece te je nedavno i za njih osnovao fond, u kojeg je prebacio veći dio svog novca. Njegov odvjetnik je rekao kako je posvojenjem svoje ljubavnice John samo osigurao budućnost svojoj djeci. Odbacio je tvrdnje da je Goodman djevojku posvojio samo da novac zadrži za sebe. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • DujeComa 04.02.2012.

    Je.ite se vi i vaši pusti milijuni, kad da će van to vratit voljenu osobu... Virovali ili ne nekima je drago kad neko umre, samo da dobiju kesu...

  • jegermajstor 03.02.2012.

    Nešto mi je nejasno.Kod nas nekoga ubiješ autom,dobiješ godinu,dvije,često i uvjetnu.Zar je ovaj namjerno ciljao u čovjeka ?

  • smajli21 03.02.2012.

    Svaka mu cast na ideji da spasi novac od americkih lihvara cionistickih sa kojim vi pravom imate nekome uzimat novac osim ako nije placo porez ili obveze ostale..... sto se tice momka sta je zgazio to treba kaznu odradit i platit odstetu ali nema te sume koja bi mogla bol izljecit!

Komentiraj...
Vidi sve komentare