To je to što me zanima!

Ljubavnici dilali drogu: Našli im marihuanu, kokain, MDMA...

Zadar: Također, kod njih su pronađena i dva prijenosna računala i dva tableta te tri mobitela za koje se sumnja da potječu iz vršenja drugih kaznenih djela
Vidi originalni članak

Zadarska policija uhvatila je 38-godišnjaka i 23-godišnjakinju zbog preprodaje droge. Neslužbeno radi se o ljubavnom paru.

- U sklopu kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga nadležnog suda, policijski službenici su jučer obavili pretragu kuće i vozila na području Zadra, a tom prilikom su pronašli 2961 grama marihuane, 800 grama amfetamina, 17,5 grama kokaina te 5,4 grama droge MDMA pakirano i više pojedinačnih paketića - priopćila je Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije.

Također, kod njih su pronađena i dva prijenosna računala i dva tableta te tri mobitela za koje se sumnja da potječu iz vršenja drugih kaznenih djela, uglavnom iz domene imovinskog kriminaliteta, a policajci nastavljaju s provođenjem izvida u svezi pronađenih predmeta.
Droga, kojoj se vrijednost procjenjuje na iznos od oko 385.900,00 kuna, te drugi predmeti su im oduzeti, a nakon provedenog istraživanja su predani pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bela-strela 27.08.2019.

    385,900.00 kn Ko zna, zna 😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare