To je to što me zanima!

Ljubavnik sjedi na krovu kuće i klepeće, ali Malena ga ne gleda

DRAMA U GNIJEZDU Malena se prije 15 godina zaljubila u Klepetana. Zbog slomljenog krila ne može s njim na jug. Ove godine je odustala od čekanja, ali Klepetan ju je, kao i sve ostale, jako iznenadio...
Vidi originalni članak

Srijeda, 15.00, u Brodskom Varošu potpuni šok. Klepetan se poput strijele sjurio u gnijezdo Malene jer je izdaleka vidio drugog mužjaka s njom. Čim je sletio, došlo je do tučnjave između njih dvojice. Perja je bilo na sve strane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U toj tuči ozlijeđeno mu je krilo jer ga je ljubavnik Malene pogodio tri puta. Unatoč tome, uspio ga je istjerati, a onda je ljutito počeo bacati grane iz gnijezda. Malena je prije dva dana snijela prvo jaje, no i njega je Klepetan razbio i bacio van.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ljubavnik je pobjegao i ne prilazi ni 50 metara gnijezdu u kojemu je bio nekoliko dana. Klepetan je potom sletio u dvorište, tražeći od Stjepana da mu donese kantu s ribom što čini već 15 godina, koliko dugo dolazi Malenoj.

Ona, koja se držala po strani, dok su se njih dvojica tukli, slomljenog krila sletjela je s krova za svojim Klepetanom. Inače silazi niz poseban spust koji joj je napravio Stjepan.

- Bio sam u kući i pogledao sam u dvorište i vidio jednu od svojih mačaka kako izbezumljeno gleda prema gnijezdu. Znao sam da se nešto događa. Izašao sam i imao što vidjeti. Dva mužjaka tukla su se u krvi. Znao sam da je to moj Klepetan. Nisam išao gore, neka bude što bude, jer sam se tako jedanput prije nekoliko godina umiješao u sličnu borbu pa sam od jednog od njih dobio kljunom u glavu. Već sam izgubio svaku nadu i pustio sam suzu za Klepetanom jer nikada nije toliko kasnio. Mislio sam da je zbog svojih godina posustao, čak si nisam dozvolio ni posumnjati da je poginuo putem. Ipak sam se potajno nadao da će on Malenoj i meni doći - rekao je Stjepan dok mu je suza kliznula niz lice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dva sata nakon tučnjave bilo je jasno da se Malena neće maknuti od Klepetana, a ‘jadni’ ljubavnik stajao je na krovu susjedne kuće i povremeno zaklepetao, no Malena mu više nije odgovarala.

Klepetan, iako umoran i prljav od dalekog puta koji je trajao najmanje mjesec dana i 14.000 kilometara, odmah je obranio svoj dom.

Idi na 24sata

Komentari 152

  • Anđelika 21.04.2017.

    Pametna Malena! Što će čekati, nije bedasta!

  • Matija-Škvorc 13.04.2017.

    Ni ptice nisu vise kao sto su nekad bile.

  • marija68 13.04.2017.

    Sad će biti "klepetanja" i sa njegove i sa njene strane,ali na kraju će ipak biti sve po starom.Životinje su to,ne ljudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare