Obavijesti

News

Komentari 152

Ljubavnik sjedi na krovu kuće i klepeće, ali Malena ga ne gleda

Ljubavnik sjedi na krovu kuće i klepeće, ali Malena ga ne gleda
8

DRAMA U GNIJEZDU Malena se prije 15 godina zaljubila u Klepetana. Zbog slomljenog krila ne može s njim na jug. Ove godine je odustala od čekanja, ali Klepetan ju je, kao i sve ostale, jako iznenadio...

VIDEO

Srijeda, 15.00, u Brodskom Varošu potpuni šok. Klepetan se poput strijele sjurio u gnijezdo Malene jer je izdaleka vidio drugog mužjaka s njom. Čim je sletio, došlo je do tučnjave između njih dvojice. Perja je bilo na sve strane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:25

U toj tuči ozlijeđeno mu je krilo jer ga je ljubavnik Malene pogodio tri puta. Unatoč tome, uspio ga je istjerati, a onda je ljutito počeo bacati grane iz gnijezda. Malena je prije dva dana snijela prvo jaje, no i njega je Klepetan razbio i bacio van.

POGLEDAJTE VIDEO:

Slavonski Brod: Preokret u gnijezdu Malene, vratio se Klepetan i pretukao ljubavnika Reporter: Franjo Lepan

Posted by 24sata on 12. travnja 2017

Ljubavnik je pobjegao i ne prilazi ni 50 metara gnijezdu u kojemu je bio nekoliko dana. Klepetan je potom sletio u dvorište, tražeći od Stjepana da mu donese kantu s ribom što čini već 15 godina, koliko dugo dolazi Malenoj.

Ona, koja se držala po strani, dok su se njih dvojica tukli, slomljenog krila sletjela je s krova za svojim Klepetanom. Inače silazi niz poseban spust koji joj je napravio Stjepan.

- Bio sam u kući i pogledao sam u dvorište i vidio jednu od svojih mačaka kako izbezumljeno gleda prema gnijezdu. Znao sam da se nešto događa. Izašao sam i imao što vidjeti. Dva mužjaka tukla su se u krvi. Znao sam da je to moj Klepetan. Nisam išao gore, neka bude što bude, jer sam se tako jedanput prije nekoliko godina umiješao u sličnu borbu pa sam od jednog od njih dobio kljunom u glavu. Već sam izgubio svaku nadu i pustio sam suzu za Klepetanom jer nikada nije toliko kasnio. Mislio sam da je zbog svojih godina posustao, čak si nisam dozvolio ni posumnjati da je poginuo putem. Ipak sam se potajno nadao da će on Malenoj i meni doći - rekao je Stjepan dok mu je suza kliznula niz lice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:10

Dva sata nakon tučnjave bilo je jasno da se Malena neće maknuti od Klepetana, a ‘jadni’ ljubavnik stajao je na krovu susjedne kuće i povremeno zaklepetao, no Malena mu više nije odgovarala.

Klepetan, iako umoran i prljav od dalekog puta koji je trajao najmanje mjesec dana i 14.000 kilometara, odmah je obranio svoj dom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 152
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu
Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora
ODLUČILI NAKON SASTANKA

Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora

Tom bi odlukom HDZ uz svoj 61 mandat imao svih osam 'manjinaca' te bi u slučaju da se dogovore s Domovinskim pokretom koji ima 13 mandata imali 82 ruke