To je to što me zanima!

Ljube je i jedu joj iz ruke: Žena iz SAD-a (57) živi s dva tigra

Janice je prije 20 godina dala otkaz na poslu te prošla tečaj za krotitetljicu tigrova. Odgojila je tri bengalska tigra, od kojih je jedan uginuo. Hrani ih iz ruke i uspavljuje
Vidi originalni članak

Amerikanka Janice Haley umjesto biljaka u svojem vrtu ima čak dva tigra. Saber, 272 kilograma težak bijeli bengalski tigar i Janda, 180 kilograma teška bengalska tigrica, u njezinu domu u Orlandu na Floridi žive već godinama. 

Janice (57) tigrovi jedu iz ruke, s njima spava, grli ih i ljubi. Saber, mlađi tigar, ne može zaspati bez da siše palac svoje gazdarice, piše Daily Mail. 

Janice je prije 20 godina dala otkaz na poslu u uredu te prošla tečaj za krotiteljicu tigrova. Dvije godine kasnije stigla je kući s mladunčetom tigra kojeg je nazvala Chuffer. 2002. godine nabavila je Jandu, a zatim i Sabera koji je bio star samo dva tjedna. U brizi za tigrove pomaže joj i suprug. Kako izgleda njihov suživot pogledajte u videu. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Žir3 05.06.2014.

    Istinita priča : - Prije par godina u novine je izašla priča o jednoj ženi i njenom kućnom ljubimcu. .. pitonu. Žena se s njim kupala, jela, spavala, igrala, jednostavno ga je obožavala, dok jednoga dana nije skužila da on uopće ne jede. Stalno mu je davala hranu a on je odbijao, 3 mjeseca je pio samo vodu, ona se zabrinula i otišla kod veterinara. Veterinar ju je pitao : " Gospođo, molim vas recite mi dali vaš ljubimac spava s vama? , Ona je odgovorila : " Da, naravno! * .. A recite mi molim vas u kojem on položaju spava s vama, dali je skupljen ili spava u ravnini s vama?? Kaže ona : " Pa spava sa mnom, uz mene.. " E pa draga gospođo moram vam reći da se vaš ljubimac već mjesecima sprema kako bi vas zagutio i pojeo.. Toliko o držanju divljih životinja u svoja 4 zida.

  • bulog55gmdg 05.06.2014.

    Sve je to lipo, ali tigar je mačka i najveći kopneni predator! Lav je za njega mala maca. Lavice love u u čoporu, a tigar sam i baš ne bi spavo kraj njega. Nikad se ne zna!

  • kojlprb 04.06.2014.

    slijedeći naslov bi mogao biti: Ženu iz SAD (57) pojeli tigrovi kučni ljubimci

Komentiraj...
Vidi sve komentare