To je to što me zanima!

Ljuštila kukuruz i nastradala: Vratilo traktora joj zahvatilo trenirku i omotalo je oko osi

Pokušala je prijeći preko vratila na drugu stranu koje je bilo priključeno za traktor. U tom trenutku vratilo joj je zahvatilo donji dio trenirke, a zatim i gornji te ju omotalo oko osi.
Vidi originalni članak

Strašna nesreća dogodila se 22-godišnjom djevojci u srijedu oko 10 sati i 30 minuta u Cirkovljanu, u dvorištu obiteljske kuće u Gornjoj ulici, prilikom ljuštenja kukuruza te je s ozljedama opasanim po život prevezena u Županijsku bolnicu u Čakovec.

Naime, ona je pokušala prijeći preko vratila na drugu stranu koje je bilo priključeno za traktor. U tom trenutku vratilo joj je zahvatilo donji dio trenirke, a zatim i gornji te ju omotalo oko osi.

Vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je opisanom događaju zadobila teške ozljede opasne po život te je zadržana na liječenju. Policija će o ovom nesretnom slučaju izvijestiti nadležno državno odvjetništvo.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • baggjo 15.10.2020.

    Bože sveti, daj djevojci snage, te da se uspije oporaviti od ove nesreće. No, postavlja se pitanje ovdje. Zašto je ljudima PROBLEM nešto ugasiti, pogotovo te poljoprivredne strojeve? Moj stric je prije puno godina izgubio kažiprst desne ruke, jer mu je bio problem ugasiti berač kukuruza. Čistio je nešto, dok je bilo u pogonu. Naravno, desilo se sranje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare