To je to što me zanima!

Lokalni izbori: U Ljubljani opet je pobijedio Zoran Janković

On je dobio 64 posto glasova, dok je njegova lista u gradskom vijeću, prema izlaznim anketama, osvojila 49 posto glasova. Druga je lista Mire Cerara...
Vidi originalni članak

U Sloveniji su u nedjelju održani lokalni izbori. Izborno povjerenstvo objavilo je da je od 1,7 milijuna slovenskih birača glasovalo njih 34 posto, a još manji odaziv bio je u većim gradovima, gdje su prema izlaznim anketama već u prvom krugu pobijedili favoriti. Tako je i u Ljubljani, očekivano, opet za gradonačelnika izabran Zoran Janković, javlja 24ur. On je dobio 64 posto glasova, dok je njegova lista u gradskom vijeću, prema izlaznim anketama, osvojila 49 posto glasova. Lista koju je u Ljubljani postavio premijer Miro Cerar dobila je 13 posto glasova u gradskom vijeću, a lista Slovenske demokratske stranke (SDS) Janeza Janše 10,5 posto.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • delija sever_1 06.10.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • jožek2 06.10.2014.

    Ovo je dokaz da Slovenci biraju sposobne i radišne ljude a ne podobne i domoljube,. Kad je taj Janković bio na čelu najveće Slovenske tvrtke Mercator ona je cvala ,ali su tada slovenski nacionalisti svrgnuli Jankovića s čela te tvrtke i ona je počela propadati i prodali je, ali su Slovenski građani uvidjeli sposobnosti i vrjednosti tog ćovjeka i evo već drugi puta za redom mu dali povjerenje u upravljanju Ljubljanom.

  • djomba64 05.10.2014.

    Koooliko je Bandić - Zagrebčanin? (zašto Zagrebčanin i Hercegovac idu zajedno u Zg. općinu? - zato što Zagrebčanin poznaje do tamo put, a Hercegovac poznaje tamo ljude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare