To je to što me zanima!

London: Prijetili bombom, uhitili ih prije polijetanja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Trojica Britanaca digla su paniku u londonskoj zračnoj luci Heathrow zaprijetivši bombom osoblju na letu za Dubai. U avionu je bio 331 putnik...
Vidi originalni članak

Naoružani britanski policajci uhitili su trojicu muškaraca u putničkom avionu koji se spremao poletjeti iz Londona za Dubai u petak u 21.15. Muškarci, stari 58, 48 i 36 godina, zaprijetili su bombom osoblju dok je avion rolao po pisti. U avionu Boeing 777 zračne kompanije Emirates na letu EK004 bio je 331 putnik. Muškarci su sjedili u ekonomskoj klasi. Policajci su uhitili muškarce, za koje se vjeruje da su Britanci i detaljno pretražili avion. Nisu ništa našli sumnjivo. Ostali putnici prenoćili su u hotelu i čekaju let u subotu popodne.
- Policija je svladala jednog muškarca i izvukla ga iz aviona. Bio je i drugi, ali njega nisam vidio. Zatim su ušli psi tragači - rekao je Cameron McLean, jedan od putnika.
Incident je uslijedio nedugo nakon neuspjelog pokušaja napada za Božić. Nigerijac Umar Farouk Abdulmutallab (23) unio je ekploziv u gaće. Pokušao je aktivirati bombu na letu iz Amsterdama za Detroit, ali na sreću, bomba je zakazala.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • boyfromkc 09.01.2010.

    nije los ovaj avjon :DD

Komentiraj...
Vidi sve komentare