To je to što me zanima!

Lopov je krao sve redom: Alat, novčanike, automobil. Većinu robe pronašli i vratili vlasnicima

Utvrđeno je kako kaznena djela dotični počinio od sredine listopada prošle, do 20. siječnja ove godine na području Viškova, te u jednom slučaju na području Rijeke
Vidi originalni članak

Zbog počinjenja kaznenih djela imovinskog kriminaliteta, između ostalog i  krađe vozila,  34-godišnji hrvatski državljanin sveukupno je prijavljen za pet kaznenih djela, od čega tri krađe i dvije teške krađe.  

MIRIŠLJAVI LOPOVI Ukrali parfeme od 120.000 kn
Naime, kriminalističkim istraživanjem kojeg su proveli riječki policajci utvrđeno je kako kaznena djela dotični počinio od sredine listopada prošle, do 20. siječnja ove godine na području Viškova,  te u jednom slučaju na području Rijeke. Otuđio je osobno vozilo u kojem  ga je policija i zatekla, a zatim u otključanom teretnom i osobnom vozilu pronađeni su  ostavljeni novčanici s dokumentima, novcem i bankovnim karticama. U kući i pomoćnom objektu kojeg je koristio također je nađen novac, alat, prehrambeni proizvodi i drugi predmeti. 

LOPOVI U AKCIJI Ukrali jet ski vrijedan 40.000 kuna na području Kraljevice

Otuđeno vozilo je vraćeno, dok su ostali vlasnici ukradenih predmeta sveukupno oštećeni za oko 5.300 kuna. Osumnjičeni 34-godišnjak je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • BlackRaven 22.01.2021.

    Kutle i jataci su krali firme, nekretnine, zemljišta, pa su na slobodi. Kako to?

  • ajetodoo 22.01.2021.

    Čovjek nije previše izbirljiv , i sad mu se to stavlja za otežavajući okolnost. Najbolje da je krao samo šarafcigere, i to isključivo križne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare