To je to što me zanima!

Lopovi ukrali laptop: U njemu su bili dokazi protiv Miškovića

Iz kuće Milke Forcan lopovi su ukrali 35.000 eura, narukvicu, pištolj te laptop na kojem su bili dokazi protiv uhićenog vlasnika tvrtke 'Delta', Miroslava Miškovića
Vidi originalni članak

Iz kuće bivše potpredsjednice srpske "Delte" Milke Forcan razbojnici su ukrali 35.000 eura, narukvicu, pištolj te laptop na kojem su bili dokazi protiv uhićenog vlasnika tvrtke, Miroslava Miškovića.  

- Način na koji su lopovi opljačkali kuću govori o tome da su razbojnici znali točno što traže. Iako su odnijeli veću količinu novca, jasno je da novci nisu bili glavna meta pljačke. Nema većih tragova pretresa, što ukazuje na to da su lopovi znali raspored stvari u Milkinoj kući - stoji u izvješću iz policije. 

Prema neslužbenim informacijama, na njenom laptopu je bila povjerljiva dokumentacija te interni podaci iz Delte, koje bi mogli upotrijebiti kao dokaz protiv Miroslava Miškovića. 

Vila obitelji Forcan opljačkana je 31. prosinca, samo nekoliko sati prije dočeka Nove godine, javlja Kurir. Sigurnosne kamere snimile su pljačku, a zahvaljujući snimkama identificirali su lopove.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • marlboro 3 05.01.2013.

    Jel ste vi hrvarti stvarno tako glupi kao sto izgledate, pa zar ne shvatate da je njih polslao miskovic da je opljackaju, da ti dokazi ne bi dosli da Vucica...

  • WOMANIZER 05.01.2013.

    neka su pokrali, kad lopov pokrade lopova nije mi žao!

  • Davor7 04.01.2013.

    Lopove identificirali jer su ih snimile kamere...pa zar nisu imali neke maske bar hehe?

Komentiraj...
Vidi sve komentare