To je to što me zanima!

Lorencin na obilježavanju prve godine rada broda ho(s)tela

Danas je brod "Marina" vodeći smještajni objekt u kategoriji hostela prema TripAdvisoru i Booking.com u Rijeci. Ministar je pozdravio inovativnost ponude
Vidi originalni članak

Godina dana rada prvog hrvatskog broda ho(s)tela "Marina" bio je povod da ministar turizma Darko Lorencin večeras još jednom posjeti ovaj jedinstveni brod, koji je nakon 70 godina plovidbe, u Rijeci trajno našao svoju sigurnu luku. U prvoj godini rada botel "Marina" bilježi značajan uspjeh, s ostvarenih 14 tisuća noćenja postao je značajnim dijelom turističke ponude grada Rijeke.

- Još smo prije godinu dana rekli kako vjerujemo u taj projekt, jer predstavlja atrakciju, nešto novo, Najljepše je kada atrakcija ima još vrijednosti, smještaj, kada se može boraviti u srcu grada u posebnom ozračju - kazao je Lorencin izrazivši zadovoljstvo što mogu podupirati ovakve i slične projekte. 

- Drago nam je da imamo pokazne primjere kako treba raditi i promišljati i kako treba biti inovativan i kreativan, istakao je Lorencin.

Danas je "Marina" vodeći smještajni objekt u kategoriji hostela prema TripAdvisoru i Booking.com u Rijeci. Vlasnik broda Andrej Kušeta zahvalio je ministru Lorencinu na potpori koja je namjenski iskorištena u opremanje fitness dvorane botela i restauraciju komandnog mosta broda, a koji će krajem godine udomiti zbirku restauriranih i konzerviranih predmeta i vrijednih dokumenata o brodu Marina, njezinoj dugoj i burnoj povijesti. Otvorenjem memorijalnog dijela broda Marina i grad Rijeka dobit će jedinstvenu turističku ponudu na Jadranu, kazao je Kušeta.

Prije dolaska u Rijeku ministar Lorencin je posjetio Fužine gdje je sudjelovao na svečanosti povodom 140. obljetnice turizma toga goranskog mjesta.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Neutralni 26.11.2014.

    Da ste "Galeba" tako opremili imali biste mnogo više gostiju i to bar po deset puta večoj cijeni.. a pojedine kabine i do 100 puta jer budala ima samo ih treba znati "pozvati" ili im pokazati put.

  • patagonija 26.11.2014.

    bravo riječani. prvom prilikom posjetit ću Rijeku i pogledati brod

Komentiraj...
Vidi sve komentare