To je to što me zanima!

Loš Big Mac? Primila joj kosu i povukla je van kroz prozorčić

Šokatni video snimljen je u McDonald'sovu drive - inu. Radnica i mušterija su se žestoko posvađali pa ju je mušterija primila za kosu i kroz prozorčić izbacila van
Vidi originalni članak

Iako se ne zna ispred kojeg McDonald'sa je snimljen video i što je točno bio uzrok svađe između radnice i mušterije, prizor je šokantan, a nasilna žena bi svakako trebala potražiti neku vrstu psihološke pomoći. 

Naime, žena je došla na McDonald'sov drive-in. Tamo je kraj prozorčića stajala radnica koja joj je trebala dati hranu. Počeli su se svađati. Žestoka svađa je uskoro pretvorila i pravi okršaj s tim što je radnica izvukla deblji kraj. 

Nasilna mušterija ju je potegla za njezinu dugačku kosu i doslovno izvukla kroz prozorčić tako da je nesretnica udarila glavom o automobil i pala na pod.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ultrasica 07.09.2015.

    mc donalds ludilo..

  • ledo1 06.09.2015.

    e i u toj Americi stvarno ima svašta

  • nepe 04.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare