To je to što me zanima!

Loš dan za vozače kamiona, srećom samo lakše ozljede

U nedjelju oko 5 sati, vozač kamiona iz smjera Karlovca iz nepoznatih razloga ušao je u izlaznu stazu 8, koja je bila zatvorena te vidljivo označena “X“
Vidi originalni članak

Vozač kamiona s prikolicom lakše je ozlijeđen u nedjelju oko 15.15 u Valpovu. Državljanin Srbije (59) nije se držao sredine traka, zahvatio je rubnjak, sletio s ceste te se prevrnuo i udario u napuštenu kuću.

Istoga dana, pak, oko 5 sati, vozač kamiona iz smjera Karlovca iz nepoznatih razloga ušao je u izlaznu stazu 8, koja je bila zatvorena te vidljivo označena “X“. Zastoja i ozlijeđenih nije bilo.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • MickiMouse 12.06.2018.

    Ovo kod Valpova sam ja slikao jucer ujutro idem u Osijek radit kamion tamo i vracao se oko 19 sati kamion jos tamo. Sramota jer odmahiza kamiona je ulica i nemate apsolutno nikakvu preglednost od vozila kojadolaze od smjera Valpova prema Osijeku. Covjek je proklizo na bocnoj strani i prevozio je pahuljice. Zar netko treba poginut da bi se ta prikolica sa kontejnerom makne.

  • no_country_for_old_men 11.06.2018.

    bahati i neodgovorni i još ugrožavaju svojim ponašanjem druge učesnike u prometu...profi vozači barem 3 puta godišnje na provjeru sposobnosti ako su stariji od 45 a nakon navršenih 60 oduzet dozvole i neka rade nešto drugo

Komentiraj...
Vidi sve komentare