To je to što me zanima!

LOTO: Dobitnik 13 milijuna tražio isplatu i anonimnost

Iako je listić uplatio u Đurmancu, ispostavilo se da sretni dobitnik nije iz tog mjesta. U Đurmanec je samo svratio uplatiti dobitnu kombinaciju lota 7/39
Vidi originalni članak

Dobitnik jackpota vrijednoga gotovo 13 milijuna kuna javio se Hrvatskoj lutriji i zatražio isplatu cijelog iznosa. Muškarac, dugogodišnji igrač lota, želio je ostati anoniman. Iako je listić uplatio u Đurmancu, ispostavilo se da sretnik nije iz tog mjesta. U Đurmanec je samo svratio uplatiti dobitnu kombinaciju. I nije pogriješio. U Hrvatskoj lutriji kažu kako dosadašnji dobitnici jackpota uglavnom nisu bili iz mjesta u kojem su uplatili listić. Voditeljica pošte u Đurmancu, gdje je muškarac uplatio listić, kaže da mnogi iz okolnih mjesta uplaćuju loto kod njih.
- Da je dobitnik iz Đurmanca, brzo bi se doznalo jer je ovo malo mjesto i nitko ne bi mogao sakriti tako nešto - kazala je Jadranka Gmajnić i dodala da se sretni dobitnik njima nije javio.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • user_25460 14.05.2008.

    aj se ti daj u javnost da ti otmu dijete ili nešto slično.sigurno bi to svi napravili da pokažu onima koje ne vole da su sad neko i nešto ali strah je veći!

  • torcida_4ever 14.05.2008.

    pametan covjek!!! nije lud objavit indetitet pa da ga opljackaju ili ubiju!!!

  • marko00 14.05.2008.

    šta si admine obriso doru, jojj opet se praviš pametan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare