To je to što me zanima!

Loto dobitnik se propio i umro bez novca i bez sreće

Bivši pekar pristojno je živio dok nije osvojio 72 milijuna kuna na lutriji. Propao mu je brak, a banda varalica izvukla mu je novac i propila ga...
Vidi originalni članak

Britanski loto dobitnik Keith Gough (58) propio se nakon što je upao u zamku varalica na čelu s Jamesom Princeom. Bivši pekar i supruga Louise osvojili su devet milijuna funti (72 milijuna kuna).
- Bili su običan par s pristojnim životom. Novac im je to uništio. Udario mu je u glavu i nije se znao nositi s time. On je dokaz da novac može kupiti sve osim sreće - rekao je neimenovani prijatelj. Kupovao je trkaće konje, sportske aute, lože u Aston Villi. Međutim, pravi problemi su počeli nakon što je upoznao bandu varalica koja je 'nanjušila' naivca. Pozivajući ga na jutarnja pića, brzo je postao alkoholičar. Unajmili su ženu u 20-im godinama koja se pretvarala da je zaljubljena u njega. Sa ženom se rastao nakon 25 godina braka. Ljubavnica mu je stalno nadolijevala čašu. Dao joj je kreditnu karticu.
- Sve bi napravio za mene. Nikada nisam ovako živjela. Zaprosio me, ali nemam osjećaja prema njemu. On je samo posao - hvalila se prijatelju. Banda ga je nagovorila da kupi precjenjenu zemlju. Prince je završio u zatvoru na tri godine jer je natjerao Keitha da prepiše 700.000 funti na njega. Keith je obolio od ciroze jetre i umro u jednosobnom stanu u kojem je na kraju živio sam.
- Život mi je bio divan dok nisam dobio na lotu. Koja je poanta od novca ako sam u krevetu plačeš - rekao je prije smrti. Njegova supruga Louise koja je pametno uložila svoju polovicu, nije htjela komentirati.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Keljo 03.04.2010.

    a jel se zna kad je dobio te pare?

  • Stagliii 03.04.2010.

    e bosanko daj idi na cevape!

  • dingo_d 03.04.2010.

    Anywho, samo idioti i osobe slabe volje ne znaju što će s novcima i onda ih on uništi. Ja točno znam što bih s njima. Jedna stvar koju nikad ne bih napravio je prokockao na kurve i droge...

Komentiraj...
Vidi sve komentare