To je to što me zanima!

Loto groznica se nastavlja: Igra se za 25 milijuna kuna

Supersedmica: U subotu se igralo za 22,5 milijuna kuna, no gužvi u poslovnicama lutrije nije bilo. Jackpot nije osvojen pa se igra za 25 milijuna kn
Vidi originalni članak

Prema redovima u subotu u poslovnicama Hrvatske lutrije nije se dalo naslutiti kako je trenutačni jackpot drugi najviši u povijesti lutrije u Hrvatskoj. Većina Hrvata nada se kako će dobiti 22,5 milijuna kuna, koliko će nekom sretniku donijeti “Supersedmica”. Unatoč impozantnoj svoti, velikih redova nije bilo, a neke poslovnice bile su prazne. Igrači su, čini se, ipak naučili kako izbjeći gužvu pa kombinacije uplaćuju danima prije izvlačenja. U Jurišićevoj ulici uspjeli smo ipak uhvatiti nekoliko igrača koji se nadaju velikom dobitku. Supružnici Verica i Mario Marić komentirali su kako bi poludjeli od sreće da dobiju toliko novca. Suprug je rekao kako je on dobio na lutriji kad je oženio Vericu.
“Supersedmica” je dodatna lutrijska igra na sreću u sklopu redovitog izvlačenja Lota 7/39. Svi igrači koji na listićima prekriže A ili B, sudjeluju u dodatnoj igri. Razlog za slavlje imat će ako pogode svih sedam brojeva i ako se izvuče slovo prekriženo na listiću. Dodatna igra stoji kunu po kombinaciji. Dobitak tako visoke svote sigurno bi bio najbolji blagdanski dar.

"SUPERSEDMICA" NIJE POGOĐENA
U lotu 7/39 u subotu su izvučeni brojevi 5, 11, 12, 14, 19, 32, 36 i dopunski broj 25. Dobitno slovo za "Supersedmicu" je bilo slovo A. "Supersedmica" nije pogođena, a ni "Sedmica". U srijedu će se u igri "Supersedmice" igrati za 25 milijuna kuna dok će "Sedmica" biti 8,8 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • PeGO 13.12.2009.

    držva priređuje nagradnu igru, namješta je, i još je oporezuje...znači na kraju ti ista država od nagrade oduzme 23% ili više (neznam točno koliko je porez na nagradne igre)....al igraj narodeeeeee :))

  • user_39293 12.12.2009.

    Ako igraš, možda i ne dobiješ, al ako ne igraš, sigurno nećeš dobiti.

  • torcidassssssss 12.12.2009.

    sve van je to elektronika varka, jel neko mozda zna ko je dobija onaj prvi iznos od 49 mil., pa ljudi moji ne igrajte to sranje jer bacate lovu u politicke supke

Komentiraj...
Vidi sve komentare