To je to što me zanima!

Lovac (54) je stao na minu dok je u šumi prebrojavao divljač

Očevid na mjestu nesreće nije bio moguć zbog minski sumnjivog područja, priopćili su iz PU osječko-baranjske. Ne zna se, tako, ni na koju je minsku napravu stao
Vidi originalni članak

Lovac (54) koji je stao na minu dok je organizirano prebrojavao divljač kod šumskog predjela između Hrastina, Koprivne i Koritne, nedaleko od Osijeka, ozlijedio se u ponedjeljak. To je područje, inače, označeno kao potencijalno minsko polje. Nesreća se dogodila u nedjelju oko 11 sati. Muškarcu, inače članu lovačkog društva Vladislavci, ozlijeđene su obje noge te je prevezen u osječku bolnicu.

- Očevid na mjestu nesreće nije bio moguć zbog minski sumnjivog područja - priopćili su iz PU osječko-baranjske. Ne zna se, tako, ni na koju je minsku napravu stao. Policija apelira na građane da ne ulaze u označena minski sumnjiva područja, kakvo je i ovo u kojem je stradao lovac.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Dellboy_1 19.03.2013.

    A najbolje od svega mi je kad broje divljač sa puškama u ruci!!! Vjerovatno ih broje kroz nišan puške, pa ako opali...........Neka ga, tak mi idu na k...c ti idioti sa oružjem.

  • axlica 18.03.2013.

    a baš mi ga je žao :D

  • WOMANIZER 18.03.2013.

    pa zašto je išao tamo ako je bilo označeno?? ljudi uvijek sami traže nesreću! :( cccc

Komentiraj...
Vidi sve komentare