To je to što me zanima!

Lovac pucao u divlju svinju pa ranio svog rođaka (62)

S. Matajia (38) je tijekom lova u šumi nedaleko od Našica u natkoljenicu upucao svog rođaka Dragu. Rana je uskoro postala opasna po Dragin život
Vidi originalni članak

Organizirani lov u šumi Đurđenica nedaleko od Našica u subotu je ujutro, za lovce lovačkog društva Jazavac, završio krvavo i umalo kobno. Umjesto divlju svinju, 38-godišnji Slavko Matajia upucao je svog rođaka, 62-godišnjeg Dragu Matajiu, u natkoljenicu. No, kako je Drago obilno krvario, rana od metka uskoro je postala opasna po njegov život. U našičku bolnicu dovezen je u kritičnom stanju. Odmah je operiran, a u bolnici kažu da mu je stanje i dalje kritično zbog velikog gubitka krvi. Lov u Đurđenici organizirali su iskusni lovci, a rođaci Slavko i Drago bili su dugogodišnji članovi lovačkog društva i inače su lovili zajedno.
- Ne želim ništa komentirati jer još uvijek ne znam što se dogodilo. Drago je već dugo lovac i nikada se ništa loše nije dogodilo. Šokirana sam - kaže Dragina supruga. O svemu je obaviještena i policija koja pokušava utvrditi kako je metak ispaljen u divlju svinju zalutao u Draginu natkoljenicu i umalo ga usmrtio.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare