To je to što me zanima!

Lovković želi na čelo Osijeka i "promijeniti stanje depresije"

Grad je pomalo oronuo, a negdje čak i nepristojno zapušten. Mi od grada možemo napraviti turističku atrakciju, rekla je Danijela Lovković
Vidi originalni članak

Na svibanjskim lokalnim izborima kandidatkinja Snage Slavonije i Baranje (SSB) za osječku gradonačelnicu bit će nekadašnja dogradonačelnica i sadašnja osječka gradska vijećnica Danijela Lovoković, izvijestili su u ponedjeljak predstavnici te nezavisne liste.

Na konferenciji za novinare Lovoković je rekla kako je vrijeme da se promijeni postojeće stanje depresije. Grad je pomalo oronuo, a negdje čak i nepristojno zapušten. Mi od grada možemo napraviti turističku atrakciju jer ga još uviijek nije zahvatila opća globalizacija, dodala je.

Politika danas nije nepopularna disciplina, a ni njezin motiv, kao ni kandidata za zamjenike, rekla je, nisu fotelje jer imaju svoja zanimanja i radna mjesta. Motiv je budućnost grada i naše djece, da ona ne bi odlazila i da se oni koji su otišli vrate, poručila je i rekla kako je sigurna da će Osijek takav i biti, poručila je.

Kandidati za zamjenike gradonačelnice bit će ravnatelj osječkog Doma zdravlja Miroslav Sikora te profesor filozofije i osječki gradski vijećnik Mario Opačak.

Osječko-baranjski župan i kandidat SSB-a za župana Vladimir Šišljagić kazao je kako su članovi ove liste odlučili svoje kvalitete i iskustvo koristiti kao nezavisni kandidati, te da su potpuno neovisni o bilo kojoj poltičkoj stranci, koja djeluje u Hrvatskoj i ovoj Županiji.

Ocijenio je kako SSB-ovi kandidati za čelne gradske dužnosti poznaju funkcioniranje grada Osijeka, jer su već obnašali brojne javne dužnosti, te izrazio uvjerenje da će dobiti povjerenje građana, kao i u svoju pobjedu na izborima za novoga župana.

Pozvao je birače da izađu na birališta i da ne podliježu obmamana i obećanjima te najavio kako će SSB voditi pozitivnu kampanju ali će znati odgovoriti na eventualne napade, laži i dezinformacije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare