To je to što me zanima!

Lovrinović otkriva kome će se prikloniti 'odmenuti' Mostovci

To će ovisiti o dvije stvari, o programu i ljudima. Nama trojici iz Mosta, nama je presudno važno provođenje programa, kazao je Ivan Lovrinović odgovarajući kome će se prikloniti
Vidi originalni članak

"Odmetnuti" zastupnici Mosta Ivan Lovrinović, Juro Martinović i Ivica Mišić osnivaju vlastiti zastupnički klub u Hrvatskom saboru, a zahtjev za to u četvrtak je upućen u saborske službe.

Gost Dnevnika Nove TV bio je Ivan Lovrinović. Na pitanje kome će se prikloniti odgovorio je sljedeće:

- To će ovisiti o dvije stvari, o programu i ljudima. Nama trojici iz Mosta, nama je presudno važno provođenje programa. Vidjeli smo posljednjih mjeseci da je Most, odnosno Petrov sve više odustajao od reformi. Mi smo odlučili da osnujemo svoj nezavisni klub u Saboru - rekao je.

Govoreći i Zdravku Mariću kao potencijalnom mandataru rekao je da Marića poznaju kao staloženog, mirnog čovjeka, ali nikome neće dati bianco povjerenje.

- Nismo razgovarali ni s kim o programu. - rekao je.

Na pitanje vidi li se u Vladi kazao je da o tome nije razmišljao.

- Nama je presudno da konačno rješimo ovu političku sapunicu - rekao je Lovrinović.

- Očekujem najprije da vidimo kakva je situacija. Mi ćemo se ponašati odgovorno. Pokušat ćemo iskoritstiti situaciju da vidimo postoji li racionalno rješenje. Trojica moraju otići - dodao je.

- Mi smo u stanju biti sami i onda se ionako ide na izbore. Presudno je važno da se ovdje nitko ne igra i ne eksperimentira - zaključuje.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • iklemencio 10.06.2016.

    kakav program vaš trojcu zanimaju samo fotelje i lova koju dobivate kao zastupnici, glas ste dobili kao mostovci, treba vas izbaciti iz sabora.

  • ljubica ljubičica_1 10.06.2016.

    Ovaj čovjek sjećam se toliko nas je uvalija oko švicarca .Stalno je ponavlja ko mantru da nisu legalni.A zašto ih je narod digo dobro su svi znali što potpisuju.I ako izgubimo spor sa bankama jabi da on i udruga franak daju taj novac a ne mi porezni obveznici.Toliko o njegovoj sposobnosti.

  • fenix77 10.06.2016.

    Opet ovaj sa programima. Gdje su programi iz Njemačke, Prnjavora, iz pregovora kada su SDP i HDZ pisali litanije od programa za vas programaše, koji jedini vrebate foteljice. Koji ozlojeđeni licemjeri i egoisti!!! Tornjajte se vi sa svojim programima odakle ste se i izvukli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare