To je to što me zanima!

'Lozančića se može smijeniti ako je izvješće dobio Milanović'

Ako je istina da je izvješća dobivao Milanović, a ne i predsjednica, Lozančića se može smjeniti i bez nadzora, rekao je u srijedu Miroslav Tuđman
Vidi originalni članak

Ako je istina da je izvješća dobivao Milanović, a ne i predsjednica, Lozančića se može smjeniti i bez nadzora, rekao je u srijedu Miroslav Tuđman i tako komentirao činjenicu da je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović pokrenula postupak razrješenja čelnika Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA) Dragana Lozančića. 
- Mi imamo tu 2 pitanja. Jedno je kako radi institucija, a drugo je uloga pojedinca u tome. A osnovni prigovori na rad toga, SOA-e, obavještajnog sustava proizlaze iz zadaća koje je on dobivao. A to je da se 90 posto ili preko toga broja bavi ono što bi se uvjetno moglo zvati protuobavještajnom djelatnošću, a najmanje izvještajnom djelatnošću - rekao je Tuđman za Dnevnik.hr. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • kanjac 14.02.2016.

    E moj Miroslave nisi ti ocu ni do kolina !

  • lobotomija 14.02.2016.

    Koji je ovo dinosaurus.Kralj Franjo svoga sina u ono vrijeme postavio za šefa obaviještajnog sistema:u dinastiji se samo svojoj krvi vjeruje-i usput obavi kakva prljava rabota.

  • ciara46 13.02.2016.

    Tko tebe izabire u Sabor?

Komentiraj...
Vidi sve komentare