To je to što me zanima!

Lufthansa odabrala rodnu neutralnost u pozdravljanju

Glasnogovrnik je rekao da je na posadama da odaberu kako će se obraćati putnicima, a predlaže da se umjesto tradicionalnog pozdrava koriste izrazi poput "Dragi putnici" ili "Dobar dan".
Vidi originalni članak

Lufthansa je odabrala rodnu neutralnost u zraku i na tlu te više neće putnike u kabini pozdravljati formulacijom "Dame i gospodo", objavio je u utorak najveći europski putnički zračni prijevoznik.

"Na posadama je da izaberu kako će se obraćati putnicima", rekao je glasnogovornik za agenciju AFP potvrdivši tako informaciju koju je objavio njemački tabloid Bild.

Umjesto tradicionalnog pozdrava predlaže se da kabinsko osoblje putnike pozdravlja izrazima "Dragi putnici" ili "Dobar dan", navodi izvor.

Odluka je rezultat promjena u društvu kojima se poštuju svi ljudi, a "za taj proces trebat će izvjesno vrijeme", dodaje glasnogovornik.

Objašnjava da će nova rodno neutralna formulacija vrijediti za sve avioprijevoznike grupe kao što su Austrian Airlines, Swiss, Eurowings i Brussels Airlines.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • roko2022 14.07.2021.

    Dobro nam dosli pedofili.

  • verjandir 14.07.2021.

    Jadni Nijemci potpuno pali i predali bolesnicima,ko im to uopće dozvoljava znaći zbog par perverznjaka svi mi moramo ispaštati

  • TOMISLAV MEMEDOVIĆ 14.07.2021.

    ok onda pozdravljajte samo njih one koji su vam to naredili.sotonsko društvo ne miruje bit će vlikih problema pedofili,transvestiti i transrodni slučajevi putem politike polako ali sigurno pokušavaju nametnuti sve da budu primjećeni,jedna pozitivna stvar je u tome je što se hvala bogu nemogu razmnožavati pa će valjda natalitet takvih bolesti prestati,jedini problem su pederi transvetiti i ostali reptili na vlasti koji im omogućuje izmjenom zakona da takvi bolesnici usvajaju djecu kako bi djeca imala divne roditelje i kako bi djeca slušala u vlastitoj kući sodomu i gomoru a sve kroz nametnutu kao.demokraciju o poštivanju svih vrsta životinjica i zvjeri u našem Kršćanskom društvu gdje i sami Katolibanski popovi biskupi pa i papa kažu eto pa i oni su ljudi,znači ustanova za umno poremećene više nema .

Komentiraj...
Vidi sve komentare