To je to što me zanima!

Luka Mišetić: Carlu Del Ponte prijavit ću do kraja tjedna

Mišetić je kazao kako bi prema pravilima suda reviziju tužiteljstvo moglo tražiti unutar godinu dana ako se pojavi neki spektakularan novi dokaz, ali to ne očekuje
Vidi originalni članak

Gotovinin odvjetnik Luka Mišetić za Dnevnik 3 HRT-a kazao je kako nema službene potvrde da neće biti revizije postupka protiv generala Ante Gotovine i Mladena Markača. 

- Potvrdu da revizije neće biti  nemam, ali sam čuo da je glasnogovornik tužitelja Brammertza za srpske medije rekao da za sada reviziju neće tražiti. Po pravilima suda oni bi reviziju mogli tražiti  unutar godinu dana ako se pojavi neki spektakularan novi dokaz, ali ne očekujem da će se to dogoditi u našem slučaju - rekao je Mišetić, koji je također bio u Pakoštanima na dočeku generala.

Kazao je kako još nije podnio prijavu švicarskoj odvjetničkoj komori protiv Carle del Ponte, ali će to učiniti do kraja tjedna. 

- Dala je intervju u kojem osporava pravomoćnu presudu, a na to nema pravo - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Capafiori 21.11.2012.

    Prijavila je ona sama sebe Mišetiću, ne morate se čak puno ni truditi :))))

  • ZG reb 21.11.2012.

    Pravda je zadovoljena što se tiče naših generala. Bravo Mišetiću za ovaj potez. Jedva čekam da podneseš tužbu za onu oštrokonđu. A u epilog uopče ne sumnjam. Bravo Luka!

  • JosePekarz 21.11.2012.

    Sta da se sad jos tu radi! Cijeli Svjet zna ! Hrvati su se borili za svoju Domovinu ! A de Ponte ako je od Srbske strane podmitita neka dobro razmisli sta prica ! Mi Hrvati trebamo da pokazemo cijeloj Europi da smo cisti iako imamo unasim redovima jako mnogo smeca ,koje cemo uskoro pocistiti (poceli jesmo Sanader,Mesic iCO ) ako im ne pasuje nas Stav ond neka EU bude bez Hrvata !ovo je poruka i u Njemacku koja se bori svim silama za EU jer uskoro ne ce moc sama da nahrani svoje Starce kojih biva sve vise ! pozdrav vas stari barba !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare