To je to što me zanima!

Lukašenko u elementu: Fašisti iz NATO-a nisu nestali, znamo da žele napasti Rusiju, neće uspjeti

'Novi križari', 'Moderni fašisti', pa onda i zabrinutost za demokraciju u svijetu, sve je to stalo u govor Putinova potrčka Aleksandra Lukašenka...
Vidi originalni članak

Bjeloruski predsjednik Aleksandar Lukašenko upozorio je Zapad da svijet gura u rat u kojdm nema pobjednika, javlja ruska novinska agencija Tass.

- Zapadne države, predvođene i upravljanje od strane SAD-a, ruše sustav globalne sigurnosti. To rade metodički, unatoč protivljenju svojih građana koje izlažu opasnosti - veli Lukašenko i nastavlja:

'ZABRINUTI SMO ZBOG SUSJEDA' Putin obećao Lukašenku: Idućih mjeseci isporučit ćemo vam raketne sustave Iskander-M

- Čini mi se da su se ovi 'novi križari' NATO saveza odlučili na ekspanziju prema istoku, a svi znamo kako su završili oni koji su to pokušali prije njih.

KRIM JE UKRAJINA Krimljani pokrenuli pokret otpora, pretukli ruskog vojnika: 'Vrijeme je za borbu, za otpor!'

U nastavku govora pričao je o rastu fašizma i nacizma po cijelom svijetu, a onda se osvrnuo i na skorašnji ulazak Švedske i Finske u NATO savez.

- Tradicionalne neutralne države, a odjednom jure u NATO savez? Ruše pravila koja su sami postavili. Nitko nije pitao stanovnike tih država što misle o tom potezu. Samo su se odlučili na pristupanje savezu - kaže Lukašenko.

VALENTINA MATVIJENKO Putinova bliska suradnica: Zovu je Vale Čaša, pije više od tipova, a 'proslavila' se preko saune...

Poručio je i kako već dulje zna za planove Zapada o napadu na Rusiju. Tvrdi da su to htjeli ostvariti preko Ukrajine i Bjelorusije i da je o tome već razgovarao s predsjednikom Vladimirom Putinom.

'VODITE RAT PROTIV RUSIJE' Lukašenko: Zapad je opsjednut nacističkim idejama! Ukrajinu ste pretvorili u čudovište

- Moderni fašisti iz NATO-a nisu nestali. Upoznat sam s njihovom strategijom - rekao je za kraj Lukašenko i 'objasnio' zašto je u veljači rasporedi vojsku uz granicu...

OVDJE PRATITE SITUACIJU U UKRAJINI IZ MINUTE U MINUTU

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 14.07.2022.

    Sve one koji šire rat i naoružavanje treba zatvoriti u zatvor bez obzira da li je to istok ili zapad. Političari i vojska su nesposobni pratiti razvoj društva pa im je jedino riješenje ratovanje i naoružavanje. Rezultat Putinove demilitarizacije je još više naoružavanja a odavno njegove rakete imaju naciljane europske gradove pa sada pričaju o nekakvim provokacijama, fašistima i nacistima kojima sami u Donbasu daju odličja. 

  • 2 x general 13.07.2022.

    ova dva lika puno mogu dati za psihijatrijsku znanost - samo ih se treba dočepat.

  • Aurora2 12.07.2022.

    Lukaškembo ni tvoj narod ti ne vjeruje kako će netko drugi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare