To je to što me zanima!

Lukina majka na sprovodu: 'Tebi svira bend na nebu...'

Roditelji i prijatelji još ne mogu vjerovati da Luke nema. Ispratili su ga ružama i dragom glazbom. Majka je govorila: 'Samo tebi svira bend na nebu'
Vidi originalni članak

Za nas je on još živ. Nikome nije želio zlo i uvijek je dizao raspoloženje u društvu. Svima je pomagao. Znao je živjeti, rekao je prijatelj i susjed Luke Ritza (19). U utorak su maturanta na zagrebačkom Krematoriju bijelim ružama ispratili roditelji, rodbina te nekoliko stotina prijatelja iz Grafičke škole i profesora. Uz taktove pjesme “Poštar lakog sna” grupe Pips, Chips i Videoclipsa čuli su se jecaji i plač. Luka je svirao u bendu. Muzika je bila njegov život. Majka je kroz suze tiho izgovarala stihove: “Samo tebi svira bend na nebu”.
Luku su prije dva tjedna pretukli huligani na autobusnom stajalištu. Podlegao je ozljedama.

POLICIJA JOŠ TRAGA ZA LUKINIM UBOJICOM
Zagrebačka policija još nije pronašla dvojicu mladića koji su 1. lipnja brutalno pretukli Luku Ritza i njegovog prijatelja. Nadaju se da će im u tome pomoći fotorobot koji su napravili. Protiv njih su još prije dva tjedna podnijeli kaznenu prijavu za nanošenje teških tjelesnih ozljeda. Sada kažu da postoji mogućnost da prijavu, obzirom na posljedice, prekvalificiraju u ubojstvo.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Jordana 23.06.2008.

    24 sata je sranje.

  • kota 19.06.2008.

    POŠTOVANOJ VLADI! KADA STE VEĆ UVELI SVE OVE GLUPOSTI OD ZAKONA U LJEPU NAŠU I PODIGLI KAZNE NA 4 PROSJČNE PLAČE ,ZAR NEMATE NIKAKVU IDEJU ,DA IZMISLITE NEKI ZAKON ZA OVAKVE ŽIVOTINJE DA IH SE MAKNE SA ULICE I TO DOŽIVOTNO.JA IMAM JEDAN PRJEDLOG .OBNOVITE GOLI OTOK I TAMO POTRPAJTE SVU GAMAD HRVATSKE ,JER TAMO STE I TRPALI SVE LJUDE KOJI SU BILI"PRIJETNJA NARODU".

  • kota 19.06.2008.

    ISKRENA SUĆUT OBITELJI OD BBB-A MARKUŠEVAC,DUBRAVA,TRŠNJA,UTRINE,SOPOT,GAJNICE,PREČKO A PAPCIMA KOJI SU TO NAPRAVILI ,STAVITE OČI NA LEĐA

Komentiraj...
Vidi sve komentare