To je to što me zanima!

Luksuzni zrakoplov udario u stup u zračnoj luci Dubrovnik

Iz Agencije za istraživanje nesreća u zračnom, pomorskom i željezničkom prometu potvrdili su nam da je avion Gulfstream 4 u ponedjeljak  u 11.55 sati repnim horizontalnim stabilizatorom udario u rasvjetni stup
Vidi originalni članak

Luksuzni mlažnjak, vrijedan između 2,5 do 3,5 milijuna dolara, u ponedjeljak prijepodne je repnim horizontalcem udario u rasvjetni stup u Zračnoj luci Dubrovnik.

Putnici su let nastavili redovnom linijom, a oštećeni zrakoplov ostao je prizemljen.

Iz odgovora Uprave ZL Dubrovnik proizlazi da oni ne znaju čak ni registracijsku oznaku zrakoplova, a kamoli okolnosti pod kojima je došlo do ovog ozbiljnog sigurnosnog incidenta.

Iz Agencije za istraživanje nesreća u zračnom, pomorskom i željezničkom prometu potvrdili su nam da je avion Gulfstream 4 u ponedjeljak  u 11.55 sati repnim horizontalnim stabilizatorom udario u rasvjetni stup.

- Obavijestili su nas iz Zračne luke Dubrovnik o događaju, a ozlijeđenih ljudi nije bilo. Nastala je samo manja materijalna šteta - kazao nam Danko Petrin, glavni istražitelj zrakoplovnih nesreća. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • željkopz 28.06.2018.

    Hahaha a kontrola ne zna ni reg zrakoplova, strucnost hrvatskih institucija, bog te j...., kad ovo cujem dodje mi da se kandidiram za premijera i sve to tamo uredim za godinu i pol, a znam da ce me prozvat budalom pa necu da se kandidiram.

  • 28.06.2018.

    Ili je kriva šljivovica ili je pipko s tuardesu pa nije stigo smotat u zavoju .

  • maxim m 28.06.2018.

    biće pilotsku kupija na štandu u širokom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare