To je to što me zanima!

Luna (1) je pala u ocean: Našli su je živu nakon pet tjedana

SAD: Nestanak Lune (1) prijavljen je 10. veljače. Nestala je oko četiri kilometara od otoka San Clemente. Pala je s ribarskog broda. Otplivala je do obale
Vidi originalni članak

Pas koji je prije pet tjedana pao iz ribarskog broda u Tihi ocean pronađen je živ. Pronašla ga je mornarica na otoku oko 150 kilometara udaljenom od obale San Diega u Kaliforniji.

Nestanak Lune (1) prijavljen je 10. veljače. Nestala je oko četiri kilometara od otoka San Clemente, a nestanak je prijavio njezin vlasnik, ribar Nick Hayworth. Rekao je da je Luna dobar plivač i da je siguran da je otplivala na kopno. Tražili su je dva dana, a nakon tjedan dana su zaključili ga je mrtva. Onda je u utorak dočekala pripadnike mornarice na spomenutom otoku. Na otoku inače nema domaćih životinja. Dobro je, samo je bila malo pothranjena. Pretpostavlja se da je hvatala i jela miševe. Kažu da je njezino preživljavanje čudo s obzirom i na nedavne oluje koje su pogodile to područje. Vratit će ju vlasniku, piše ABCNews. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Prepelita 27.03.2016.

    Prekrasna pesica, baš mi je drago što je spašena.

  • Uni 23.03.2016.

    Prelijepa je. Samo bi vlasnik trebao bolje paziti na nju jer ovo sto je sad prezivjela je sreca. Psi su divna bica

  • Big_Daddy 👊😎 23.03.2016.

    A bubica mala kak ima slatke plave oke :-) NIje mi jasno kako je opala s broda a da niko nije skužio?? Pa ja da mi tako pas nekim slučajem padne s broda što se nebi meni NIKAD desilo ja bi pretražio cjeli ocean da treba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare