To je to što me zanima!

'Laž je da sam napravila išta protiv ministra Z. Komadine'

Kako doznaje Jutarnji list, sisačka županica aktivno lobira u stranci da bi preuzela mjesto Zlatka Komadine. Županica je komentirala da su takve tvrdnje lažne
Vidi originalni članak

Sisačka županica Marina Lovrić Merzel komentirala je napise o tome da želi preuzeti mjesto ministra Komadine te je istaknula kako je zgrožena. Tportal javlja da je Merzel rekla kako su takvi napisi lažni i podli. Dodala je da je o svemu saznala u petak ujutro iz medija. Naglasila je kako je ministar Komadina njen kolega i prijatelj te da je laž da je išta učinila protiv njega. Rekla je kako je premijer taj koji odlučuje tko će biti ministar.

Županica Sisačke županije Marina Lovrić Merzel želi preuzeti mjesto bolesnog ministra Komadine, doznaje Jutarnji list koji piše kako je informacija potvrđena iz više izvora. Navodno za ideju zna i premijer Zoran Milanović. 

Marina Lovrić Merzel navodno lobira kako bi uvjerila vodstvo da je ona pravi odabir za taj posao, a kao svoju kvalifikaciju ističe zvanje diplomirane inženjerke prometa. Moguće je da se Komadina zbog zdravstvenih problema povuče s ministarskog mjesta pa vodstvo SDP-a mora razmisliti o novom kadru. U SDP-u su oko ambicija Lovrić Merzel podijeljeni te mnogi misle da je njezino lobiranje neumjesno zbog teških trenutaka koje prolazi Komadina. Ima i onih koji ju podržavaju i tvrde da je odličan kandidat. 

Zlatko Komadina je na kućnom liječenju u Rijeci te odbija komunicirati s medijima. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • konjina 05.03.2012.

    stara švercerica turskom robom

  • laky145 02.03.2012.

    ja bi nju zamijenio za njega

  • abava 02.03.2012.

    Ma, niiije ona takvaa, di bi ona tooo? Bože, svašta joj prikrpaju ni krivoj ni dožnoj( i još lijepoj)!

Komentiraj...
Vidi sve komentare