To je to što me zanima!

Ma jeftino je: Trumpova sestra traži za imanje 138 milijuna kn

Kuća na Floridi ima devet spavaćih soba, 11 kupaonica,dnevni boravak, obiteljsku sobu i knjižnicu. Oko nje prostire se veliko dvorište s bazenom, terasom i pogledom na ocean
Vidi originalni članak

Sestra američkog predsjednika Donalda Trumpa, Maryanne Trump Barry (80), prodaje svoju kuću na Floridi za 138 milijuna kuna.

Prva informacija o tome pojavila se na popisu agencije za nekretnine u mjestu Palm Beach. Kuća se nalazi blizu poznatog resorta Mar-a-Lago, a kupila ju je 2004. za duplo manje novca.

Prema zasad poznatim informacijama, sama kuća ima devet spavaćih soba, 11 kupaonica, veliki dnevni boravak, solarij, obiteljsku sobu i knjižnicu. Oko nje prostire se veliko dvorište s bazenom, terasom i pogledom na ocean.

Sama kuća izgrađena je 1956. i prostire se na dvije etaže. Od mora je udaljena manje od 60 metara. Prodaja je počela u prosincu, no Maryanne još nije pronašla potencijalnog kupca.

Inače, obitelj Trump posjeduje još nekoliko imanja u susjedstvu. Samo američki predsjednik Donald posjeduje dvije, jednu do druge, što jako dobro znaju njegovi susjedi.

Naime, kad se poželi odmoriti, tajna služba zatvori sve za promet i takva situacija ostaje sve dok se ne vrati u Bijelu kuću. Inače, nakon inauguracije vlasništvo nad kućama prebacio je formalno na svoje tvrtke.

Posjedovao je i treću kuću sve do 2002. kad ju je prodao sestri za 10 milijuna kuna. 
 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • marlena 06.04.2018.

    kad već volite pisati svakakve gluposti i pikanterije o trumpovom životu, mogli ste navesti i da mu je ova sestra odvjetnica, attorney and an inactive senior us circuit judge of the us court of appeals for the third circuit i to vrlo cijenjena i da nikada nije imala veze sa skandalima već je život provela povučeno i uz knjigu. evo, malo info, just for the record

  • 1955 26.03.2018.

    Pa evo prilike za Todoriće. Još im bude i dosta ostalo love !

  • _Varešak_ 26.03.2018.

    Može ona tražiti i više,ali pitanje je koliko će dobiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare