Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
12 komentara

Ma jeftino je: Trumpova sestra traži za imanje 138 milijuna kn

Kuća na Floridi ima devet spavaćih soba, 11 kupaonica,dnevni boravak, obiteljsku sobu i knjižnicu. Oko nje prostire se veliko dvorište s bazenom, terasom i pogledom na ocean

Foto: Realtour
12 komentara

Sestra američkog predsjednika Donalda Trumpa, Maryanne Trump Barry (80), prodaje svoju kuću na Floridi za 138 milijuna kuna.

The Scottish roots of Donald Trump | Autor: Profimedia Foto: Profimedia Maryanne Trump Barry s bratom Donaldom Prva informacija o tome pojavila se na popisu agencije za nekretnine u mjestu Palm Beach. Kuća se nalazi blizu poznatog resorta Mar-a-Lago, a kupila ju je 2004. za duplo manje novca.

Foto: Realtour

Prema zasad poznatim informacijama, sama kuća ima devet spavaćih soba, 11 kupaonica, veliki dnevni boravak, solarij, obiteljsku sobu i knjižnicu. Oko nje prostire se veliko dvorište s bazenom, terasom i pogledom na ocean.

Foto: Realtour

Sama kuća izgrađena je 1956. i prostire se na dvije etaže. Od mora je udaljena manje od 60 metara. Prodaja je počela u prosincu, no Maryanne još nije pronašla potencijalnog kupca.

Foto: Realtour

Inače, obitelj Trump posjeduje još nekoliko imanja u susjedstvu. Samo američki predsjednik Donald posjeduje dvije, jednu do druge, što jako dobro znaju njegovi susjedi.

Naime, kad se poželi odmoriti, tajna služba zatvori sve za promet i takva situacija ostaje sve dok se ne vrati u Bijelu kuću. Inače, nakon inauguracije vlasništvo nad kućama prebacio je formalno na svoje tvrtke.

Posjedovao je i treću kuću sve do 2002. kad ju je prodao sestri za 10 milijuna kuna. 
 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message