To je to što me zanima!

Ma, otkud se stvorila? Djeca spasila srnu usred Zagreba

Zagreb: Srna je podletjela pod auto u srijedu oko 13 sati na križanju Poljičke i Zelenog trga. Odvezli su je u ZOO gdje će joj sanirati ozljede i nakon toga će ju pustiti u prirodu
Vidi originalni članak

Bilo je tužno i mučno gledati preplašenu srnu u šoku, rekao nam je Matej Matana (12), koji je s prolaznicima i drugom djecom pomagao spasiti srnu usred Zagreba, u naselju Vrbik.

Naime, Matej je rekao kako je srna podletjela pod auto u srijedu oko 13 sati na križanju Poljičke i Zelenog trga. Šokirana vozačica zvala je pomoć da spase nesretnu životinju.

- Bila je ispod auta. Pritrčali su prolaznici i jedva je izvukli. Istodobno su zvali sve gradske službe - kaže Matej.

Nakon sat vremena došli su djelatnici Skloništa za nezbrinute životinje Dumovec. Srna se zbog šoka opirala pa je ozlijedila noge. Bila je sva izranjavana.

- Odvezli su je ozlijeđenu. Nadam se da će joj veterinari spasiti noge i da će se brzo oporaviti - zabrinut je dječak koji je također pomagao nesretnoj životinji.

U Skloništu Dumovec rekli su da su srnu odvezli u Zoološki vrt, gdje su joj u ambulanti sanirali ozljede. Nakon oporavka srnu će vratiti u prirodu.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • LeninGrad 08.06.2016.

    Znači lažete ili vi ili ova bagra iz Dumovca... Ja sam sve vidio na svoje oči i srna je bila potpuno neozlijeđena nakon što je podletila pod auto,ali su onda došla 2 polupismena krkana iz Dumovca koji su joj slomili nogu kad su je pokušali ugurati u kavez duplo manji od nje same(postoje svjedoci za to),pa je jadna uginula radi šoka i neodgovarajućeg prijevoza,tako da te priče da je u Zoološkom,pa da će ju pustiti,to su priče za malu djecu,a majmunima iz Dumovca poručujem da to što nemaju škole osnovne,ne znači da mogu raditi sa životinjama! Za vas je stoko lopata,mame vam se najebem svima!!!

  • Sve nas je manje 14.04.2016.

    stvorila se iz šume....

  • Karlla_1 14.04.2016.

    e to su odgojena djeca. Bravo roditelji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare