To je to što me zanima!

Mađari su na izbjeglice ispalili suzavac, na granicu ide vojska

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija je pucala jer su izbjeglice pokušale pobjeći iz izbjegličkog centra u blizini granice. Čuli su da je Njemačka pojednostavila dobivanje azila za ljude iz Sirije
Vidi originalni članak

Mađarska policija je ispalila u srijedu suzavac na grupu od oko 200 izbjeglica u blizini graničnog prijelaza Roszke , javlja AFP .

POGLEDAJTE VIDEO: Policija bacila suzavac

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija je objasnila da su suzavac upotrijebili jer su izbjeglice pokušavale napustiti prihvatni centar . Izbjeglice su pokušale pobjeći iz centra nakon što su čuli vijest da je Njemačka pojednostavila pravila za dobivanje azila za ljude iz Sirije te da ih neće vraćati u Mađarsku ako zatraže kod njih azil.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šef mađarske policije rekao je i da će poslati na granicu više od 2100 policajaca . Mađarska također razmišlja o tome da na granicu sa Srbijom pošalje i vojsku.

U Mađarsku je u utorak ušlo 2500 ljudi, to je najviše dosad u jednom danu. Izbjeglice dolaze iz Sirije, Afganistana i Pakistana. Policija ima podatak da su ove godine presreli 140.630 ljudi koji su ušli u Mađarsku. Početkom godine dnevno ih je ulazilo oko 150, a sada ih dnevno ulazi preko 2000.

Idi na 24sata

Komentari 512

  • Muskarac_3 28.08.2015.

    https://www.youtube.com/watch?v=Mptdcx36qZU Kad ovi cigani dođu u blizinu pustit cu si ovu pjesmu jer me čini psihopatom, a onda ce im organi biti po svemiru razbacani.

  • Muskarac_3 28.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • svisteviGOJI 28.08.2015.

    Halo ljudi! Oni muške ubijaju, a žene( i djecu) siluju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare