To je to što me zanima!

Mačak Odi iz Koprivnice vjerni je 'fan' hrvatskih rukometaša

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mačak Odi inače ne gleda televizor, no jako ga je zainteresirala rukometna lopta na ekranu. Odi je s velikim zanimanjem pratio igru, dok nije shvatio da ne igraju naši
Vidi originalni članak

Kao maleni, postao je lutalica jer mu je uginula majka. Pronađen je u mjestu Reka, kraj Koprivnice, mršav i ostavljen na cesti. Danas, nakon 8 mjeseci, on je debeo i sretan, ali pomalo čudan mačak kojeg je spasila obitelj Jušić. Vlasnici se znaju našaliti da je on čovjek u tijelu mačka.

POGLEDAJTE VIDEO: Mačak uživa u rukometnoj utakmici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odi je punopravan član obitelji

Inače ne gleda TV, ali je pokazao veliko zanimanje za ovogodišnje rukometno prvenstvo. Sjedi ispred televizora i vjerno prati utakmicu barem 10-15 minuta. Osim toga, vlasnici ga smatraju posebnim jer redovito kuca po vratima kada želi izaći van iz kuće ili natrag unutra.

Kad je gladan, stoji u kutu kod frižidera i gleda u zid, tako dugo dok ne dobije hranu.

Ima vrlo neobične poze kod spavanja, a sjedi poput čovjeka. Svako jutro točno u 8 sati kuca na vrata ispred sobe svog vlasnika, i 'glumi' budilicu – kuca dok mu netko ne otvori.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • Šmeker 23.01.2016.

    Pametan mačak.

  • p4nT 23.01.2016.

    Ja svome uvijek puštam ovaj video ::::https://www.youtube.com/watch?v=elXRFIRun20 i uvijek me iznova nasmije. Najjače je kad ptica odleti a on gleda kamo je ošla van ekrana :P

  • Parousia 23.01.2016.

    Jel zna i igrače nabrojati?

Komentiraj...
Vidi sve komentare